Cristiano Ronaldo și Lionel Messi și-au schimbat în această vară echipele, portughezul revenind la Manchester United, iar Messi despărțindu-se după 21 de ani de Barcelona și semnând cu PSG. Cei doi sunt unii dintre cei mai buni jucători de fotbal din toate timpurile, iar rivalitatea lor va rămâne, cel mai probabil, în istorie.
Înainte de a semna cu United, Ronaldo a vorbit cu jurnalistul Piers Morgan despre părerea reală pe care o are despre marele său rival. Reporterul a dezvăluit ce i-a spus Cristiano într-un articol publicat în Daily Mail.
Morgan a scris că starul portughez i-a spus că Messi este cel mai bun fotbalist împotriva căruia a jucat vreodată, dar că nu este cel mai bun din lume.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44

"E cel mai bun împotriva căruia am jucat"

"L-am întrebat pe Cristiano Ronaldo: 'Cine este cel mai bun fotbalist împotriva căruia ai jucat vreodată?' Era ora 1 dimineața, stăteam la lumina lumânărilor pe terasa restaurantului său preferat din Torino, Italia, unde încă mai juca pentru Juventus, înainte de recenta sa decizie senzațională de a se întoarce la Manchester United.
Era timpul pentru marea întrebare. 'Messi', a răspuns el, imediat și emfatic. 'Cu adevărat?', am spus, surprins că și-a numit cel mai mare rival.
'Desigur. El este cel mai bun împotriva căruia am jucat.' Apoi a rânjit și mi-a spus: 'Dar, Piers, îmi pui întrebarea greșită'.
'Bine. Care este întrebarea corectă?', am replicat. 'Ar trebui să mă întrebi cine este cel mai bun jucător...'
'Cred că știu răspunsul', i-am răspuns râzând. Ronaldo mi-a făcut cu ochiul și am ciocănit paharele. El crede că el este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Și eu sunt de acord cu el", și-a amintit jurnalistul englez în articolul publicat weekend-ul trecut.
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23