Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo a dezvăluit ce crede cu adevărat despre Messi! Care este părerea starului portughez despre marele său rival

Bianca Dumitru

Actualizat 06/09/2021 la 21:22 GMT+3

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au fost doi dintre protagoniștii perioadei de mercato din această vară. Înainte de transferul la Manchester United, portughezul a vorbit despre ceea ce crede cu adevărat despre marele său rival, dezvăluind cine crede că este cel mai bun fotbalist din lume.

Könnten ihren Ländern bei der EM fehlen: Cristiano Ronaldo und Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi și-au schimbat în această vară echipele, portughezul revenind la Manchester United, iar Messi despărțindu-se după 21 de ani de Barcelona și semnând cu PSG. Cei doi sunt unii dintre cei mai buni jucători de fotbal din toate timpurile, iar rivalitatea lor va rămâne, cel mai probabil, în istorie.
Înainte de a semna cu United, Ronaldo a vorbit cu jurnalistul Piers Morgan despre părerea reală pe care o are despre marele său rival. Reporterul a dezvăluit ce i-a spus Cristiano într-un articol publicat în Daily Mail.
Morgan a scris că starul portughez i-a spus că Messi este cel mai bun fotbalist împotriva căruia a jucat vreodată, dar că nu este cel mai bun din lume.

"E cel mai bun împotriva căruia am jucat"

"L-am întrebat pe Cristiano Ronaldo: 'Cine este cel mai bun fotbalist împotriva căruia ai jucat vreodată?' Era ora 1 dimineața, stăteam la lumina lumânărilor pe terasa restaurantului său preferat din Torino, Italia, unde încă mai juca pentru Juventus, înainte de recenta sa decizie senzațională de a se întoarce la Manchester United.
Era timpul pentru marea întrebare. 'Messi', a răspuns el, imediat și emfatic. 'Cu adevărat?', am spus, surprins că și-a numit cel mai mare rival.
'Desigur. El este cel mai bun împotriva căruia am jucat.' Apoi a rânjit și mi-a spus: 'Dar, Piers, îmi pui întrebarea greșită'.
'Bine. Care este întrebarea corectă?', am replicat. 'Ar trebui să mă întrebi cine este cel mai bun jucător...'
'Cred că știu răspunsul', i-am răspuns râzând. Ronaldo mi-a făcut cu ochiul și am ciocănit paharele. El crede că el este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Și eu sunt de acord cu el", și-a amintit jurnalistul englez în articolul publicat weekend-ul trecut.
Manchester United - Newcastle va fi sâmbătă de la ora 17 pe Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo