Cristiano Ronaldo și Lionel Messi și-au schimbat în această vară echipele, portughezul revenind la Manchester United, iar Messi despărțindu-se după 21 de ani de Barcelona și semnând cu PSG. Cei doi sunt unii dintre cei mai buni jucători de fotbal din toate timpurile, iar rivalitatea lor va rămâne, cel mai probabil, în istorie.
Înainte de a semna cu United, Ronaldo a vorbit cu jurnalistul Piers Morgan despre părerea reală pe care o are despre marele său rival. Reporterul a dezvăluit ce i-a spus Cristiano într-un articol publicat în Daily Mail.
Morgan a scris că starul portughez i-a spus că Messi este cel mai bun fotbalist împotriva căruia a jucat vreodată, dar că nu este cel mai bun din lume.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 4 ORE

"E cel mai bun împotriva căruia am jucat"

"L-am întrebat pe Cristiano Ronaldo: 'Cine este cel mai bun fotbalist împotriva căruia ai jucat vreodată?' Era ora 1 dimineața, stăteam la lumina lumânărilor pe terasa restaurantului său preferat din Torino, Italia, unde încă mai juca pentru Juventus, înainte de recenta sa decizie senzațională de a se întoarce la Manchester United.
Era timpul pentru marea întrebare. 'Messi', a răspuns el, imediat și emfatic. 'Cu adevărat?', am spus, surprins că și-a numit cel mai mare rival.
'Desigur. El este cel mai bun împotriva căruia am jucat.' Apoi a rânjit și mi-a spus: 'Dar, Piers, îmi pui întrebarea greșită'.
'Bine. Care este întrebarea corectă?', am replicat. 'Ar trebui să mă întrebi cine este cel mai bun jucător...'
'Cred că știu răspunsul', i-am răspuns râzând. Ronaldo mi-a făcut cu ochiul și am ciocănit paharele. El crede că el este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Și eu sunt de acord cu el", și-a amintit jurnalistul englez în articolul publicat weekend-ul trecut.
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png
Ligue 1
Cum a fost surprins Messi pe bancă, după ce a fost schimbat și a refuzat să dea mâna cu Pochettino
ACUM 5 ORE
Liga
Laporta visează la o Barcelona "extraterestră" de sezonul viitor. Cum ar putea arăta echipa
ACUM 6 ORE