Cristiano Ronaldo este noul jucător al lui Manchester United, clubul anunțând în această dimineață faptul că portughezul a semnat un contract valabil două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.
După oficializarea transferului, fotbalistul a postat un mesaj pe rețelele de socializare, dedicându-i mutarea omului care l-a influențat să revină la clubul pentru care a mai evoluat în perioada 2003-2009, Sir Alex Ferguson.
Pe contul său de Instagram, Ronaldo le-a promis fanilor că va scrie din nou istorie în tricoul lui Manchester United, amintindu-le de performanțele pe care le-a reușit la prima sa experiență în Premier League.
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
ACUM 7 ORE
"Toată lumea care mă cunoaște știe despre dragostea eternă pe care o port pentru Manchester United. Anii pe care i-am pretrecut la acest club au fost de-a dreptul minunați și calea pe care am mers împreună este scrisă cu litere de aur în istoria acestei instituții minunate.
Nici măcar nu pot începe să explic sentimentele pe care le am acum, când văd că anunțul revenirii mele pe Old Trafford face înconjurul lumii. Este ca un vis devenit realitate să primesc atâta dragoste și respect din partea suporterilor din tribună, după toate ocaziile în care am jucat contra lui Manchester United. 100% din asta sunt făcute visele!
Primul meu campionat, prima mea cupă, prima convocare la naționala Portugaliei, primul meu Champions League, prima mea Gheată de Aur și primul meu Balon de Aur, toate s-au născut din această conexiune specială dintre mine și Diavolii Roșii. Istoria a fost scrisă în trecut și se va scrie încă o dată! Aveți cuvântul meu!
Sunt chiar aici! M-am întors acasă! Haideți s-o facem să se întâmple din nou! P.S.: Sir Alex, asta este pentru tine...", a scris Ronaldo.

Clubul a anunțat oficial transferul lui Ronaldo

Cristiano Ronaldo s-a despărțit săptămâna trecută de Juventus, revenind la Manchester United, club pentru care a mai evoluat în perioada 2003-2009. Englezii au anunțat astăzi, pe site-ul oficial, mutarea portughezului, care a făcut vizita medicală, semnând apoi un contract valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă un an.
Cei de la United au publicat și prima declarație a lui Ronaldo după revenirea la Manchester. Starul în vârstă de 36 de ani s-a declarat copleșit de reacțiile pozitive ale fanilor, care l-au asaltat cu mesaje după anunțul transferului său înapoi în Premier League.
"Manchester United este un club care a avut mereu un loc special în inima mea, și am fost copleșit de toate mesajele pe care le-am primit din momentul anunțului făcut vineri. Abia aștept să joc pe Old Trafford în fața unui stadion plin și să mă revăd cu fanii. Aștept cu nerăbdare să mă alătur lotului după meciurile cu echipa națională și sper să avem un sezon plin de succese împreună", a spus Cristiano Ronaldo.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52