Cristiano Ronaldo a marcat de 13 ori în 20 de partide pentru Manchester United în acest sezon în toate competițiile. Majoritatea reușitelor sale au coincis cu puncte obținute de "diavoli", ceea ce dă impresia că transferul său a fost unul cât se poate de reușit.
Gabriel Agbonlahor, fost jucător în Premier League la Aston Villa, are însă o părere total diferită, considerând că prezența lui Ronaldo în echipa lui United mai mult dăunează, iar meciul cu Newcastle a fost cel mai bun exemplu.Fostul internațional englez crede că tineri precum Sancho, Greenwood sau Rashford sunt intimidați de portughez, care mereu este nemulțumit când aceștia nu îi pasează, dând impresia că este interesat doar de reușitele personale.
"Mi se pare că lui Ronaldo îi pasă doar de golurile lui. La meciul cu Newcastle a fost mereu îmbufnat, mereu cu mâinile pe sus. Apoi, după meci a fugit de pe teren foarte supărat și pot să presupun că a fost la fel și în vestiar.
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56
Dacă aș fi Rashford, Greenwood și Sancho mi-ar fi frică să șutez la poartă. De fiecare dată când ei șutează, Ronaldo ridică mâinile spunând "De ce nu mi-ai pasat mie". Armonia nu este corectă în acel vestiar. Forma lui Rashford și Greenwood a scăzut de când Ronaldo este acolo.
Acești tineri nu se pot exprima liber pe teren. Se gândesc mereu să-i paseze lui Ronaldo. Înainte de venirea lui Ronaldo, Greenwood lua acțiuni pe cont propriu, șuta la poartă mult mai des, dar acum nu o mai face aproape deloc. Dacă aș fi unul dintre cei 3 jucători mi-aș spune că a fost o eroare acest transfer.", a declarat Agbonlahor pentru Football Insider.
Agbonlahor a mers și mai departe și a declarat că Rangnick ar trebui să se gândească serios să renunțe la portughez, pentru că trio-ul Rashford-Sancho-Greenwood ar fi mult mai eficient fără el.
"Ronaldo este un jucător uimitor care a avut o carieră uimitoare, dar nu este același jucător din trecut. United a jucat cel mai bun fotbal al sezonului împotriva lui Chelsea, cu Ronaldo pe bancă. Rashford, Greenwood și Sancho pot forma un trio excelent în atac și pot face și faza defensivă. Dacă antrenorul ar gândi obiectiv, l-ar lăsa pe Ronaldo pe bancă la următorul meci", a încheiat Agbonlahor, citat de Sport Bible.
Citește și:

Ronaldo luat în colimator și de Gary Neville

După meciul de la Newcastle, Cristiano Ronaldo a fost aspru criticat și de Gary Neviile. Marea nemulțumire a fostului căpitan al lui United a fost că lusitanul s-a dus direct la vestiare după ultimul fluier, fără a trece prin fața suporterilor pentru a-i saluta.
Trebuie să fii acolo când colegii tăi au nevoie de tine, mai ales în astfel în acele momente. Îl iubesc pe Ronaldo, el este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am văzut vreodată jucând, dar nu poți să fugi așa. Nu accept asta.
Nu-mi pasă cum ai jucat, trebuie să mergi și să saluți fanii la sfârșitul jocului. Trebuie să treci pe la ei, mai ales când ești cel mai bun jucător din lume și unul dintre cei mai mari din toate timpurile. Nu e prima dată când face asta. A fugit după meciul cu Everton cum a fugit și în seara asta. S-a întâmplat la fel și după meciul de la Watford, la Norwich la fel.", a spus Neville, citat de Daily Mail.
Cristiano Ronaldo va avea ocazia să le închidă gura criticilor joi seara, când Man United va juca ultimul meci din 2021, acasă, contra lui Burnley. Partida va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player începând cu ora 22:15.
https://i.eurosport.com/2021/12/29/3278044.jpg
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23