6 înfrângeri în ultimele 12 partide în toate competițiile are Manchester United, iar viitorul lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca echipei este tot mai incert, peste 20% din înfrângerile "diavolilor", pe Old Trafford, în era Premier League aparținându-i norvegianului.
În aceste condiții, jurnaliștii din Anglia au vorbit foarte mult în ultimele zile despre posibilii înlocuitori ai antrenorului. Cei de la Sunday Times au notat că una dintre principalele ținte ale șefilor lui United este Zinedine Zidane, care este liber de contract după despărțirea de Real Madrid.
Conducerea englezilor speră ca relațiile bune dintre tehnicianul francez și foștii săi elevi, Cristiano Ronaldo și Raphael Varane, să conteze în alegerea lui Zidane.
Cupa Mondială FIFA
Vești proaste pentru Portugalia! Lusitanii,fără un jucător important înainte de optimile Mondialului
ACUM 21 ORE
Cu toate astea, presa internațională a scris că fostul antrenor al 'galacticilor' și-ar dori să îi ia locul lui Didier Deschamps la echipa națională a Franței.

Solskjaer l-a pierdut și pe Rio Ferdinand

Ole Gunnar Solskjaer a pierdut în ultima săptămână și susținerea celor care i-au fost alături în momentele dificile ale mandatului său la Manchester United.
Rio Ferdinand, fostul fundaș al lui United și actual analist TV, este de părere că acesta este momentul potrivit pentru ca norvegianul să părăsească echipa de pe Old Trafford. Fost coechipier cu Solskjaer, Ferdinand l-a susținut pe antrenorul norvegian în trecut, chiar dacă nu a fost mereu convins că acesta poate fi antrenorul care va readuce gloria lui United.
"Am început sezonul cu speranțe așa mari, plus transferurile pe care le-am făcut, chiar am crezut că a venit vremea noastră. Ole a fost adus să ne aducă în acel punct, să îi facă pe jucători să se lupte pentru titlu. Nu cred că putem să ne batem la titlu. Mă uit la echipa noastră în fiecare săptămână și mă întreb ce putem face din punct de vedere tactic.
Nu văd vreo filosofie sau vreo identitate în modul în care Manchester United joacă. Stau și privesc confuz echipa. În adâncul sufletului am fost mereu sceptic, putea să ne facă campioni? Nu am fost mereu convins 100%, nu eram sigur că poate face asta.
Dar văzând ce echipă are la dispoziție și începutul acestui sezon, cred că a venit timpul să lase locul altcuiva. Și mai cred că Ole poate pleca cu fruntea sus, pentru că din momentul în care a venit, până la începutul acestui sezon, au fost lucruri pozitive", a spus Rio Ferdinand, în podcastul său, la începutul lunii noiembrie.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32
Cupa Mondială FIFA
Adidas, verdict în cazul golului "fantomă" al lui Cristiano Ronaldo! Ce indică senzorii de pe minge
29/11/2022 LA 12:11