Cristiano Ronaldo, care tocmai a împlinit 37 de ani, trece printr-o perioadă dificilă. Revenit la Manchester United vara trecută, portughezul nu are parte de revenirea dorită. Diavolii au remizat aseară pe terenul lui Burnley și se află pe locul 5 în Premier League.

Premier League | Toate golurile marcate Burnley - United, Newcastle - Everton și West Ham - Watford

Pe lângă rezultatul dezamăgitor înregistrat pe Turf Moor, Cristiano Ronaldo a ajuns la cinci partide consecutive fără gol marcat. Introdus în minutul 68 în locul lui Cavani, portughezul nu a reușit să aibă un impact asupra scorului.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
ACUM 8 ORE
Pentru prima oară din sezonul 2008/09, pe vremea când evolua tot la Manchester United, Ronaldo nu a mai avut o perioadă atât de lungă fără gol marcat. În urmă cu 13 ani, el ajungea la 9 partide fără gol marcat, între 22 noiembrie 2008 și 17 ianuarie 2009.
De atunci, Ronaldo nu a avut niciodată o perioadă mai mare fără gol marcat. La Real Madrid, în cele nouă sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu, el a avut cel mult patru partide fără gol marcat, în sezonul 2010/11. La Juventus, Ronaldo a avut parte de o perioadă asemănătoare, de patru partide fără gol marcat, în sezonul 2019/20.
Citește și:

Manchester United se află într-o situație dificilă

După eliminarea din Cupa Angliei și egalul cu Burnley de marți seară, Manchester United se află într-o situație dificilă. Echipa lui Ralf Rangnick se află pe locul 5 în Premier League, cu 39 de puncte, dar poziția sa este amenințată de Arsenal și Tottenham, care au două, respectiv trei meciuri mai puțin disputate.
În UEFA Champions League, "diavolii roșii" o vor întâlni pe Atletico Madrid în optimile de finală, o altă echipă care traversează o perioadă dificilă. Mai mult de atât, nici vestiarul nu are parte de liniște. Mai mulți jucători nu sunt mulțumiți de interimarul Ralf Rangnick, cel care l-a înlocuit pe Ole Gunnar Solskjaer.
Pentru Manchester United urmează partida de sâmbătă de pe teren propriu cu Southampton, sâmbătă, de la ora 14:30.
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
IERI LA 14:32
Premier League
Ten Hag pregătește o mutare de geniu! Transferul prin care United încearcă să dea o dublă lovitură
IERI LA 07:21