Cristiano Rolando doboară record după record pe terenul de fotbal, iar popularitatea sa este una uriașă. Acest lucru îi aduce portughezului câștiguri substanțiale din contractele de publicitate, el fiind cel mai bine remunerat fotbalist la nivel mondial din acest punct de vedere.

West Ham - Manchester United 1-1. Cristiano Ronaldo aduce egalarea pentru "diavoli" la Londra

Celebra publicație Forbes a alcătuit un nou top al celor mai bine plătiți sportivi din lume, iar Ronaldo este pe locul 1 în rândul fotbaliștilor. Portughezul l-a întrecut pe Lionel Messi în această ierarhie. Chiar dacă cei doi au salarii asemănătoare la Manchester United și PSG, starul de pe Old Trafford își vinde mai scump imaginea, încasând sume amețitoare din publicitate.
Fotbal
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Ronaldo la Al Nassr! Anunțul presei din Portugalia
ACUM 3 ORE
Conform ultimului raport al celor de la Forbes, portughezul va câștiga în acest an 125 de milioane de $ brut, bani proveniți din salariul pe care îl are la United (aproximativ 65 de milioane de $) și din vânzarea brandului CR7. Pe locul doi în topul fotbaliștilor este Messi, cu încasări de aproximativ 110 milioane de $.
Citește și:
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223716.png

Cristiano Ronaldo câștigă sume uriașe din contractele de publicitate

Ronaldo câștigă în jur de 50 de milioane de $ din parteneriatele pe care le are cu branduri celebre precum Nike, Herbalife sau Clear, dar portofoliul său se extinde și la diferite mărci de parfumuri, lenjerie intimă, ochelari, hoteluri sau săli de sport.
Lider absolut în lumea sportului privind încasările din publicitate este Roger Federer, care câștigă anual 90 de milioane de $ din contractele sale. Ceilalți doi sportivi care îl depășesc pe Ronaldo la acest capitol sunt Lebreon James (65 de milioane de $) și Tiger Woods (60 de milioane de $).
Alți fotbaliști de renume din acest top sunt Neymar, Mbappe, Salah, Lewandowski, Bale, Pogba sau Hazard. Singurul jucător din afara Europei care intră în top 10 este Andres Iniesta, care se bucură de o popularitate uriașă în Japonia și este pe locul 6 în ierarhia întocmită de Forbes.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
ACUM 5 ORE
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea despre înțelegerea cu Al Nassr! Răspunsul fără ezitare al starului
ACUM 6 ORE