Cristiano Ronaldo nu a mai putut fi salvatorul lui United în meciul cu Newcastle. "Diavolii" au fost conduși la pauză pe St.James' Park și au scos numai un punct, grație unui gol marcat de Cavani, dar și a intervențiilor lui De Gea. United a dezamăgit din nou pe faza ofensivă, iar Ronaldo s-a remarcat mai mult prin momentele de frustrare de după acțiunile ratate sau reproșurile aduse coechipierilor.

Premier League | Newcastle și Manchester United, remiză în ultimul meci din etapa de Boxing Day

Atitudinea portughezului a fost aspru taxată de Gary Neville, fost coleg cu Ronaldo la United și unul dintre cei mai mari fani ai săi. Fostul căpitan al "diavolilor" a fost cel mai deranjat de faptul că Ronaldo a plecat direct la vestiare dipă fluierul final și nu s-a dus să-i salute pe fani, dând astfel un exemplu negativ pentru tinerii din echipă.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
"Trebuie să fii acolo când colegii tăi au nevoie de tine, mai ales în astfel în acele momente. Îl iubesc pe Ronaldo, el este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am văzut vreodată jucând, dar nu poți să fugi așa. Nu accept asta.
Nu-mi pasă cum ai jucat, trebuie să mergi și să saluți fanii la sfârșitul jocului. Trebuie să treci pe la ei, mai ales când ești cel mai bun jucător din lume și unul dintre cei mai mari din toate timpurile. Nu e prima dată când face asta. A fugit după meciul cu Everton cum a fugit și în seara asta. S-a întâmplat la fel și după meciul de la Watford, la Norwich la fel.", a spus Neville, citat de Daily Mail.
Citește și:

Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes, criticați aspru de Gary Neville

Bruno Fernandes, un alt jucător exponențial al lui United, nu a scăpat nici el de criticile lui Gary Neville. Împreună cu Ronaldo, acesta e acuzat de o atitudine nepotrivită pe teren, care mai mult îi descurajează pe tineri în loc să-i ajute.
"Mai sunt și plângerile lui Fernandes. Ei sunt jucători maturi (n.r. Fernandes și Ronaldo). Este devastator pentru jucătorii mai tineri când cei mai buni doi jucători se uită la toți ceilalți de parcă nu sunt suficient de buni. Mă enervează de vreo două luni cu treaba asta. Ei trebuie să-i ajute pe tineri prin limbajul corpului de pe teren", a adăugat Neville.
În urma remizei de pe terenul lui Newcatle, Manchester United rămâne pe locul 7 în Premier League. În ultimul meci din acest an, Cristiano Ronaldo & Co vor juca acasă cu Bunley, un meci transmis în direct și în Exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player, joi, 20 decembrie, de la ora 22:15.
https://i.eurosport.com/2021/12/27/3277510.jpg
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
The Emirates FA Cup
Ralf Rangnick a dezvăluit ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo! "A avut probleme în ultimele zile"
11/01/2022 LA 08:31