Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Portughezul nu a fost, însă, de speriat pentru toți adversarii pe care i-a avut. Wayne Bridge, care a jucat împotriva lui Ronaldo în Premier League, l-a "ignorat" pe fostul jucător al lui Juventus atunci când a fost întrebat cine sunt cei mai duri adversari pe care i-a avut.
Fostul fotbalist de la Chelsea și Manchester City a declarat că, deși Cristiano este foarte rapid și puternic, el nu l-a întâlnit în vârful carierei, astfel că nu îl poate nominaliza drept unul dintre cei mai puternici adversari.
"Cristiano Ronaldo ar fi alegerea evidentă, dar nu am jucat împotriva lui când era în vârful carierei. A fost oricum atât de rapid și de puternic... Nu m-a deranjat să joc împotriva lui Ronaldo. El nu a fost la fel de rapid ca mine în primii câțiva metri și am simțit întotdeauna că mă pot ține după el, că am jucat bine împotriva lui.
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56
Era foarte abil și uneori te putea face să pari idiot. Întotdeauna mi-a rămas în minte că el avea să încerce să mă învârtă sau să mă dribleze până când mă prăbușesc", a declarat Wayne Bridge, care a spus că cei mai duri adversari pe care i-a înfruntat sunt Shaun Wright-Phillips, Aaron Lennon, Kieron Dyer, Joe Cole și Riyad Mahrez.
"Există doi jucători care se remarcă cu adevărat printre cei pe care i-am înfruntat: Shaun Wright-Phillips și Aaron Lennon. Sunt scunzi, deci au un centru de greutate scăzut, așa că sunt foarte rapizi. Trebuia să rămân mereu activ și să încerc să prezic unde mergeau.
Am avut întotdeauna meciuri tari și cu Kieron Dyer, dar și cu Joe Cole, cu care, dacă aș fi dat vreodată mai puțin de 100%, m-ar fi dat peste cap. Un alt jucător dur a fost Mahrez. Am jucat împotriva lui când eram la Reading, spre sfârșitul carierei mele, am avut o mulțime de probleme la genunchi și el m-a driblat fără încetare. Privind acum în urmă la ce a realizat, este un fotbalist genial", a adăugat fostul fotbalist, citat de Sport Bible.

Ronaldo, din nou în tricoul cu nr. 7

Cristiano Ronaldo, care s-a întors la Manchester United în această vară, va purta numărul 7, după ce Edinson Cavani a renunțat la acest tricou pentru noul său coechipier. Portughezul i-a mulțumit lui Cavani, considerând că acesta a făcut un "gest incredibil".
"Nu eram sigur dacă va fi posibil să am din nou tricoul numărul 7. Așadar, aș vrea să-i mulțumesc lui Edi pentru acest gest incredibil", a declarat Cristiano pentru site-ul oficial al clubului englez.
Pentru ca Ronaldo să poată îmbrăca tricoul cu numărul 7, a fost nevoie ca oficialii Premier League să-și dea acordul pentru acest schimb de numere al lui Cavani, în condițiile în care regulamentul competiției specifică faptul că un jucător nu-și poate schimba numărul după debutul unui sezon.
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23