Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo, a ajuns în Anglia, pentru a discuta cu fotbalistul lui Manchester United, despre situația prin care trece echipa de pe Old Trafford. Potrivit The Sun, portughezul este îngrijorat și este frustrat de modul în care evoluează echipa lui Ralf Rangnick. Nici antrenorul interimar al "diavolilor roșii" nu este scutit de nemulțumirile lui Ronaldo, care ar fi dezamăgit de stilul și tacticile lui Rangnick.
Potrivit unei surse a celor de la The Sun, Ronaldo este foarte stresat și îngrijorat de situația echipei, fiind conștient de faptul că este considerat unul dintre liderii echipei:
"Cristiano este foarte îngrijorat în legătură cu ce se petrece la United. Echipa a fost criticată în ultima perioadă, iar el este conștient că este considerat unul dintre liderii echipei. Sunt multe probleme acolo, iar Cristiano simte presiunea și este foarte stresat de situație.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42
El își dorește foarte mult ca mutarea sa la United să fie un succes, dar abia acum a început să își dea seama că va fi destul de dificil să câștige trofee cu această echipă. Jorge (n.r. agentul său) a venit să îl vadă și să vorbească despre cum merg lucrurile, care cred că sunt problemele și cum le pot rezolva. Niciun scenariu nu a fost scos din calcul", scrie presa din Anglia.

Ralf Rangnick a anunțat că va discuta cu jucătorii nemulțumiți de la Manchester United

Ralf Rangnick nu are viață ușoară la Manchester United. Antrenorul interimar de pe Old Trafford a vorbit despre subiectul care planează asupra echipei în ultimele zile. În presa din Anglia s-a vorbit despre 17 jucători de la United care sunt nemulțumiți la Manchester. Printre aceștia se numără Anthony Martial, care își dorește să plece chiar din această lună, dar și conaționalul său, Paul Pogba, cel care a intrat în ultimele 6 luni de contract cu United.
"Avem jucători cărora le expiră contractul în vară. Avem și jucători care se află sub contract, dar care vor să plece. Aici este vorba despre modul jucătorilor de a fi profesioniști. Să vină la antrenamente, să muncească, pentru a primi o șansă să joace. Dacă nu se întâmplă acest lucru, atunci jucătorul, clubul și agenții trebuie să discute. Le voi spune acest lucru și jucătorilor", a declarat Rangnick la conferința de presă premergătoare partidei cu Aston Villa din FA Cup.
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
IERI LA 12:08
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
IERI LA 07:05