Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, ironizat de Rooney, după ce l-a făcut invidios! I-a amintit subtil de rivalitatea cu Messi

Nicu Savin

Publicat 08/04/2022 la 14:04 GMT+3

Cristiano Ronaldo și Wayne Rooney au avut un schimb de replici de la distanță în ultimele zile. Totul a început de la o declarație a englezului, care a insinuat că vremea lui CR7 a apus. Lusitanul nu a rămas dator și l-a catalogat drept invidios pe fostul său coleg de la United, care a continuat polemica, menționând că oricine e invidios pe Ronaldo, cu excepția lui Messi.

Cristiano Ronaldo and Wayne Rooney during their time together at Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo și Wayne Rooney au fost timp de 5 ani coechipieri la Manchester United (2004-2009), dar asta nu i-a împiedicat să aibă un schimb de replici în ultimele zile.
Totul a început după o declarație dată de Rooney cu privire la portughez. Vorbind despre Manchester United, fostul mare atacant a susținut că gruparea de pe Old Trafford trebuie să se axeze mai mult pe tineri dacă vrea să redevinp o forță. Actualul antrenor de la Derby County a specificat că Ronaldo este în continuare un jucător fenomenal, dar consideră că anii au trecut peste el și nu o mai poate ajuta atât de mult pe United. Șefii de pe Old Trafford se pare că au aceeași idee și pregătesc o adevărată revoluție în lotul echipei pentru noul sezon.
Citește și:

Cristiano Ronaldo, ironizat de Rooney după ce l-a făcut invidios

Jammie Caragher a avut și el o părere asemănătoare cu Rooney, iar Ronaldo nu a ezitat să le răspundă celor doi. Portughezul a avut o reacție scurtă, dar elocventă privind acest subiect. "Niște invidioși", a scris starul lui United la o postare pe Twitter a lui Rooney.
Rooney nu a pus capăt disputei și i-a oferit portughezului o reacție oarecum ironică. Englezul a spus că e normal ca orice jucător din lume să fie invidios pe Ronaldo, dar a trimis o săgeată otrăvită, menționând că doar Messi nu se află în această situație, reamintindu-i portughezului de rivalitatea sa cu starul lui PSG.
"Am văzut ce a scris în dimineața asta. Probabil nu există fotbalist în lumea asta care să nu fie gelos pe Cristiano. Pe cariera lui, pe trofeele câștigate, pe banii obținuți, pe pătrățelele lui. Orice jucător, cu excepția lui Lionel Messi, este gelos pe el", a spus Rooney la o conferință de presă, citat de Mirror.
Cristiano Ronaldo va avea ocazia să-i demonstreze lui Rooney că epoca sa nu a apus definitiv în meciul dintre Everton și Manchester United, care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player sâmbătă, de la ora 14:30.
Program Premier League 8, 9, 10 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo