Cristiano Ronaldo a fost titular în primul meci de la revenirea la Manchester United, reușind să înscrie două goluri în victoria cu 4-0 a echipei lui Ole Gunnar Solskjaer în fața celor de la Newcastle.
Deși a avut o prestație foarte bună, arătându-și forma fizică de invidiat, portughezul ar putea rata unele partide ale 'diavolilor roșii'. Antrenorul echipei a spus că va trebui să gestioneze minutele pe care le va primi Ronaldo, ținând cont că are 36 de ani.
"Nu, nu este imposibil să-l lăsăm în afara echipei. Are 36 de ani. Mason Greenwood are 19 ani, deci este în aceeași situație. Trebuie să gestionez minutele pe care le prind fiecare dintre ei", a declarat Ole Gunnar Solskjaer.
Cupa Mondială FIFA
Nemulțumiri în lotul Portugaliei înainte de sfertul cu Maroc! Cum i-a enervat Ronaldo pe colegii săi
ACUM 16 ORE

Ronaldo, dublă de senzație la revenirea la Manchester United

"Va fi bine pentru toată lumea!"

Tehnicianul englezilor a vorbit și despre debutul lui Raphael Varane la Manchester United. Solskjaer este de părere că prezența francezului, alături de Ronaldo, în echipă îi va face pe toți ceilalți jucători să evolueze la un nivel mai ridicat.
"Cu cât adăugăm mai multă calitate grupului, cu atât mai sănătoasă este competiția și cu atât mai mulți lideri există la care pot să privească tinerii. Cred că văzându-i venind pe Raphael și pe Cristiano a surprins pe toată lumea pentru că ei sunt niște campioni.
Au câștigat tot ce este de câștigat și continuă să pună presiune pe ei înșiși, iar asta îi face pe băieții tineri să creadă că este ce trebuie făcut pentru a rămâne în top. Deci, va fi bine pentru toată lumea", a completat antrenorul lui Manchester United.
După 4 etape, Manchester United este lider în clasamentul din Premier League, cu 10 puncte, fiind la egalitate cu Chelsea și Liverpool. În următoarea etapă a campionatului, echipa lui Solskjaer va juca pe terenul celor de la West Ham, duminică, de la ora 16:00.
Toate meciurile din Premier League sunt transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Fotbal
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Ronaldo la Al Nassr! Anunțul presei din Portugalia
07/12/2022 LA 16:53
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
07/12/2022 LA 14:52