Cristiano Ronaldo s-a transferat în această vară la Manchester United, iar astăzi s-a întors după 12 ani pe Old Trafford. Reprezentanții clubului au postat pe rețelele de socializare primele imagini cu starul portughez la revenirea pe stadionul pe care s-a făcut remarcat la nivel mondial.
După ce a semnat cu United, fotbalistul și-a amintit de cele mai frumoase momente petrecute în Premier League, vorbind despre importanța lui Sir Alex Ferguson asupra carierei sale.
Fotbal
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Ronaldo la Al Nassr! Anunțul presei din Portugalia
IERI LA 16:53
"Așa cum știți, am avut o istorie fantastică la acest club, am venit aici când aveam doar 18 ani, sunt foarte fericit să mă întorc acasă după 12 ani. Mă bucur foarte mult și abia aștept să debutez.
Așa cum știe toată lumea, de când am semnat cu Manchester United la 18 ani, Ferguson a fost "cheia". Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestui club când eram la Sporting și pentru mine Sir Alex este ca un tată în fotbal. M-a ajutat mult, m-a învățat multe și a avut un rol important.
Prin prisma relației noastre, vorbim tot timpul și este o persoană incredibilă, îl plac foarte mult și a fost cheia pentru poziția în care mă aflu acum, cea de a semna cu Manchester United", a spus Ronaldo.

Cristiano Ronaldo va purta numărul 7

Ronaldo s-a înțeles pe ultima sută de metri în fereastra de transferuri cu cei de la Manchester United, echipă la care se întoarce după 12 sezoane. Portughezul, unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume, a ales până la urmă să revină "acasă", deși a fost dorit și de Manchester City. Diavolii roșii au confirmat pe rețelele de socializare că Ronaldo va reintra în posesia numărului 7.
Cifra 7 pe tricou reprezintă o onoare în istoria lui Manchester United. A fost purtat anterior de legend ale clubului precum George Best, Bryan Robson, Eric Cantona și David Beckham. Acum, se întoarce la omul care a primit numărul 7 pentru prima dată de la Beckham, Ronaldo.
Ronaldo primește acum numărul 7 de la Edinson Cavani, care a purtat tricoul cu 7 peste în sezonul trecut, dar și în victoria diavolilor din deplasare la Wolves, weekendul trecut. Cel poreclit "El Matador" va prelua numărul 21, cel pe care-l poartă și la echipa națională a Uruguayului.
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
IERI LA 14:52
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea despre înțelegerea cu Al Nassr! Răspunsul fără ezitare al starului
IERI LA 13:16