Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui incident neașteptat la finalul partidei de sâmbătă dintre Everton și Manchester United (1-0). Supărat probabil pe rezultatul care i-a îndepărtat pe "diavolii roșii" și mai mult de Liga Campionilor, starul portughez a smuls telefonul unui fan cu care îl filma în drum spre vestiare și l-a strivit.
Jucătorul în vârstă de 37 de ani și-a cerut scuze mai târziu, pe rețelele de socializare, pentru ieșirea necontrolată. Potrivit Sky Sports, inclusiv Manchester United analizează incidentul în care a fost implicat Cristiano Ronaldo.
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
ACUM 16 ORE

Ronaldo: "Aș dori să îmi cer scuze pentru izbucnirea mea"

Fotbalistul lui Manchester United l-a invitat pe suporterul afectat să vină să urmărească un meci la Old Trafford, în semn de bunăvoință.
"Nu este niciodată ușor să faci față emoțiilor în momente dificile, precum cel cu care ne confruntăm. Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoși, răbdători și să dăm exemplu tuturor tinerilor care iubesc jocul.
Aș dori să îmi cer scuze pentru izbucnirea mea și, dacă este posibil, aș dori să invit acest suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, în semn de fair-play și sportivitate".
Izbucnirea lui Ronaldo a venit pe fondul unei perioade modeste a echipei Manchester United, care a fost eliminată din Liga Campionilor și a câștigat doar un joc din ultimele cinci etape în Premier League. Calificarea în viitoarea ediție a Ligii Campionilor este tot mai puțin probabilă.

United, adio Liga Campionilor. Ronaldo, dat "dispărut" în meciul cu Everton

După eșecul de la Everton, gruparea de pe Old Trafford a rămas pe locul 7 și se află acum la 6 puncte în spatele echipei Tottenham (locul 4), care a obținut o victorie superbă, tot ieri, cu 4-0 la Aston Villa.
https://i.eurosport.com/2022/04/06/3350566.jpg
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
IERI LA 21:31
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele ore
IERI LA 13:34