Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Premier League

Bianca Dumitru

Publicat 13/05/2022 la 14:25 GMT+3

8 fotbaliști din Premier League se află pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului. Dacă Mohamed Salah, Kevin De Bruyne și Son Heung-min sunt în cursă, marii absenți sunt Cristiano Ronaldo și Sadio Mane.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: AFP

Oficialii Premier League au anunțat astăzi lista scurtă a nominalizaților pentru titlul de Jucătorul sezonului. Printre cei 8 favoriți la trofeu se regăsesc câte doi fotbaliști de la Liverpool și Manchester City și câte unul de la Tottenham, Arsenal, West Ham și Southampton.
Este vorba despre Mohamed Salah și Trent Alexander-Arnold, Joao Cancelo și Kevin De Bruyne, Son Heung-min, Bukayo Saka, Jarrod Bowen și James Ward-Prowse.
Egipteanul din echipa lui Jurgen Klopp, care este în acest moment, liderul clasamentului golgheterilor din Premier League, are șansa de a câștiga titlul de Jucătorul sezonului pentru a doua oară, după cel revendicat în 2018.
picture

Salah a făcut dubla în derby-ul Angliei și Anfield e în sărbătoare

De asemenea, De Bruyne, care s-a remarcat încă o dată drept unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul lui Pep Guardiola, reușind 15 goluri și 7 pase decisive în această stagiune, ar putea să obțină trofeul pentru a doua oară, câștigându-l inițial în urmă cu doi ani.
Citește și:

Sadio Mane și Ronaldo, marii absenți ai cursei pentru titlul de Jucătorul sezonului

Marii absenți de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului sunt Cristiano Ronaldo și Sadio Mane. Portughezul a reușit un sezon foarte bun în tricoul lui Manchester United, în ciuda rezultatelor mai puțin bune ale echipei. Lusitanul a reușit 18 goluri și 3 assist-uri în 30 de partide, adjudecându-și de două ori titlul de Jucătorul lunii.
picture

Man United - Norwich 3-2. Cristiano Ronaldo, evoluție de senzație pentru "diavolii roșii"

De cealaltă parte, starul lui Liverpool a reușit 15 goluri și două pase decisive în 33 de meciuri, ajutându-și echipa să lupte pentru 4 premii importante în acest sezon, printre care se numără și trofeul Champions League.
Jucătorul sezonului va fi ales, în primă fază, de fani, care își pot vota favoritul până luni, 16 mai. Voturile suporterilor vor fi puse laolaltă cu cele ale căpitanilor celor 20 de echipe din Premier League, dar și cu cele ale unui grup de experți din fotbal, ulterior urmând a fi decis câștigătorul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo