Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Presiunile lui Ronaldo au dat roade! Solskjaer a anunțat când va juca portughezul primul meci după revenirea la United

Bianca Dumitru

Actualizat 10/09/2021 la 18:14 GMT+3

Cristiano Ronaldo s-a întors în această vară la Manchester United, pregătindu-se în aceste zile de primul său meci după 12 ani în tricoul 'diavolilor roșii'. Fotbalistul face presiuni asupra lui Ole Gunnar Solskjaer pentru a fi inclus în primul 11.

Cristiano Ronaldo: Erstes Training nach Rückkehr

Credit imagine: SID

UPDATE / Presiunile lui Ronaldo au dat roade! Antrenorul lui Manchester United a anunțat că Ronaldo va fi cu siguranță pe teren în meciul din acest weekend. Ole Gunnar Solskjaer s-a arătat încrezător în starul portughez, care s-a antrenat pe durata întregii săptămâni.
"Cristiano Ronaldo s-a antrenat toată săptămâna. Cu siguranță va fi pe teren la un moment dat. Asta este sigur", a spus Solskjaer, la conferința de presă dinaintea partidei cu Newcastle, care va fi transmisă în direct pe Eurosport 1, sâmbătă, de la ora 17:00.

Cristiano Ronaldo speră să joace primul său meci după 12 ani la Manchester United în acest weekend, împotriva lui Newcastle. Fotbalistul, care a semnat la finalul lunii august cu echipa din Premier League, face presiuni asupra antrenorului său pentru a fi inclus în primul 11 în partida din a patra etapă a campionatului.
Potrivit site-ului oficial al clubului, Ronaldo, care s-a alăturat colegilor săi pentru antrenamente la începutul acestei săptămâni, i-ar fi spus lui Ole Gunnar Solskjaer că este pregătit să intre pe teren din primul minut.
"Bineînțeles că voi fi emoționat sâmbătă, dar sunt mai matur, mai experimentat. Sunt pregătit și fac presiuni asupra lui Ole pentru a începe în primul 11. Sunt gata să joc! Nu sunt aici pentru a fi în vacanță.
După cum am mai spus, a fost bine și în trecut, am câștigat trofee importante, dar sunt aici să câștig din nou. Suntem capabili eu și colegii mei de echipă să facem treabă bună. E o șansă bună pentru mine, pentru suporteri, pentru club, să facem un pas înainte. Sunt pregătit și cred că voi face treabă bună în următorii 3-4 ani", a declarat fotbalistul.

Ronaldo a pășit din nou pe Old Trafford

Reprezentanții lui Manchester United au postat joi seară pe rețelele de socializare primele imagini cu starul portughez la revenirea pe stadionul pe care s-a făcut remarcat la nivel mondial.
Vizibil emoționat în filmulețul de 15 secunde, Ronaldo pășește cu un zâmbet pe buze pe gazon și-și întinde mâinile, de parcă ar fi vrut să-i îmbrățișeze pe toți cei care l-au așteptat să se întoarcă 'acasă'.
Meciul în care Cristiano Ronaldo poate să debuteze în noul sezon de Premier League, Manchester United - Newcastle, va fi transmis în direct sâmbătă, de la ora 17:00, pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Manchester United - Newcastle va fi sâmbătă de la ora 17 pe Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo