Fără titlu în era post-Ferguson, United speră că, odată cu aducerile lui Varane, Jadon Sancho și, în special, Cristiano Ronaldo, va reuși să se lupte cu City, Chelsea și Liverpool, formațiile creditate de specialiști cu cele mai mari șanse la titlul din Premier League.
Formația lui Solskjaer a reușit în această seară o victorie la limită, grație lui Greenwood, însă în multe momente echipa a fost dominată copios de Wolves. "Lupii" s-au jucat cu ocaziile, De Gea fiind fără doar și poate cel mai bun jucător al oaspeților. În timpul partidei, Roy Keane a fost atât de dezamăgit de cum arată United încât, în studioul Sky Sports, și-a permis o glumă.
"Sper că Ronaldo nu a văzut acest meci, altfel va rupe contractul cu United", a spus Roy Keane.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
ACUM O ZI

United, victorie controversată la Wolves

Manchester United a câștigat dintr-o fază extrem de controversată, jucătorii lui Wolves cerând un fault în construcția fazei. Pogba a avut o intrare cu talpa înainte la Neves, în VAR-ul a stabilit ulterior că nu a existat contact între cei doi.
Totuși, Graeme Souness, fostul mare jucător al lui Liverpool, care a evoluat la începutul carierei și la Spurs, este de altă părere.
"E o intervenție la rupere. E imposibil pentru cineva care știe ceva despre fotbal să spună că acela nu a fost fault", a comentat fostul mare internațional.
Manchester United a devenit în această seară echipa care a reușit cele mai multe meciuri fără înfrângere în deplasare, în istoria Premier League (28).
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
IERI LA 20:32