Fără titlu în era post-Ferguson, United speră că, odată cu aducerile lui Varane, Jadon Sancho și, în special, Cristiano Ronaldo, va reuși să se lupte cu City, Chelsea și Liverpool, formațiile creditate de specialiști cu cele mai mari șanse la titlul din Premier League.
Formația lui Solskjaer a reușit în această seară o victorie la limită, grație lui Greenwood, însă în multe momente echipa a fost dominată copios de Wolves. "Lupii" s-au jucat cu ocaziile, De Gea fiind fără doar și poate cel mai bun jucător al oaspeților. În timpul partidei, Roy Keane a fost atât de dezamăgit de cum arată United încât, în studioul Sky Sports, și-a permis o glumă.
"Sper că Ronaldo nu a văzut acest meci, altfel va rupe contractul cu United", a spus Roy Keane.
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33

United, victorie controversată la Wolves

Manchester United a câștigat dintr-o fază extrem de controversată, jucătorii lui Wolves cerând un fault în construcția fazei. Pogba a avut o intrare cu talpa înainte la Neves, în VAR-ul a stabilit ulterior că nu a existat contact între cei doi.
Totuși, Graeme Souness, fostul mare jucător al lui Liverpool, care a evoluat la începutul carierei și la Spurs, este de altă părere.
"E o intervenție la rupere. E imposibil pentru cineva care știe ceva despre fotbal să spună că acela nu a fost fault", a comentat fostul mare internațional.
Manchester United a devenit în această seară echipa care a reușit cele mai multe meciuri fără înfrângere în deplasare, în istoria Premier League (28).
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52