Articol scris de Andrei Nicolae
Trupa de pe Emirates are un moral excelent, după ce a urcat pe locul patru în Premier League, ultima poziție care asigură prezența în Champions League. Arsenal are un punct avans față de următoarea echipă, Manchester United, care are însă trei meciuri în plus. O clasare mai bună a "tunarilor" va asigura mai mulți bani și implicit o imagine mai bună a clubului în ochii viitoarelor ținte.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 4 ORE
Principalul post care pare că trebuie acoperit în primul rând de Arteta este cel de atacant, unde Arsenal poate rămâne descoperită la finalul sezonului. Înțelegerile cu Lacazette și Nketiah expiră în vară, iar Aubameyang a plecat la Barcelona.
Jeremie Aliadere a vorbit pentru BonusCodeBets despre situația de la fostul său club și a prezentat o soluție pentru altă poziție din primul 11 al tehnicianului spaniol: "Cred că Neves ar fi o adiție genială. Cred că este un jucător de top. Ai nevoie de cineva care trebuie să ia mingea și să o aducă în față, care să se implice mai mult în jocul echipei în ultima treime. De aceea cred că Ruben Neves ar fi briliant. Desigur, are și șutul din afara careului de asemenea, ceea ce cred că îi lipsește lui Arsenal."
O posibilă problemă în aducerea lui Neves la Arsenal este reprezentată de cerințele financiare mari ale celor de la Wolverhampton. Lusitanul a fost aproape de a ajunge la Arsenal sezonul trecut, după o campanie mediocră făcută de mijlocaș, însă mutarea nu s-a concretizat. În prezent, se presupune că un transfer al lui Neves ar costa în jur de 53 de milioane de euro.
Aliadere a vorbit și despre acest aspect al unui posibil transfer: "Știu că s-ar putea să coste puțin cam mult, pentru că joacă în Premier League, [dar] cred personal că Neves ar fi minunat. Arsenal deja îl are pe Partey acolo, să aduci un jucător într-un stil similar de joc, nu cred că avem nevoie de asta. Cred că Neves oferă ceva diferit."

Neves a "înțepat-o" pe Arsenal după meciul direct

Posibila țintă a "tunarilor" s-ar putea să nu fie primit cu brațele deschise de către fanii de pe Emirates, după săgețile aruncate de acesta către echipa lui Arteta. În urmă cu o lună, Arsenal a învins-o pe Molineux pe Wolves, grație golului marcat de Gabriel, iar portughezul a fost ironic la adresa rivalilor săi.
"Am văzut cum au celebrat victoria și asta arată nivelul la care sunt. Nu am văzut-o pe Arsenal bucurându-se așa în ultimii 10 ani, a fost ca și cum ar fi luat titlul.", a spus după meci Ruben Neves.
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
ACUM 8 ORE
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM O ZI