Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rudiger, deturnat din drumul spre Real Madrid de o rivală a lui Chelsea din Anglia? "Se potrivește de minune!"

Irina Aldea

Publicat 25/12/2021 la 12:21 GMT+2

Antonio Rudiger ar fi "fotbalistul perfect" pentru Manchester United pentru a-și rezolva problemele defensive, este de părere fotstul fundaș al "diavolilor roșii", Paul Parker.

Antonio Rudiger

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a avut de gestionat o povară uriașă în acest sezon în segmentul defensiv, trupa lui Ralf Rangnick primind deja 26 de goluri în Premier League. Doar Aston Villa și Leicester au încasat mai multe, dintre primele 10 echipe din clasament. În ciuda faptului că a impresionat de la sosirea lui Thomas Tuchel în ianuarie, viitorul lui Rudiger este pus la îndoială pe Stamford Bridge.
Fundașul caută o creștere semnificativă a salariului față de salariul său actual de 118.000 de euro pe săptămână, iar cluburi precum Juventus și Real Madrid monitorizează atent situația fotbalistului. Deși Parker a recunoscut importanța lui Rudiger pe Stamford Bridge, el crede că ar putea avea un impact uriaș la rivala Manchester United.

Antonio Rudiger ar fi perfect la Chelsea, crede Paul Parker

"Dacă ar fi să rămână la Chelsea. Este foarte influent și fanii îl idolatrizează, dar dacă ar veni la Manchester United, aș spune că este ambițios. Aș înțelege de ce și-ar dori asta și cred că ar face diferența. Dacă l-ai avea lângă Varane, ar fi incredibil. Ritm bun și vorbești despre cineva care a câștigat o Cupă Mondială, Liga Campionilor. El e un lider, îi conduce pe oameni, le dictează ce trebuie să facă. S-ar potrivi de minune pe Old Trafford", a spus Parker pentru Bettingexpert.
Premier League Today
Chelsea vrea să-i prelungească contractul lui Rudiger, dar până în acest moment nu s-a ajuns la un acord, iar Real Madrid ar putea avea o șansă serioasă să-l convingă. Rudiger intrase într-un con de umbră la echipa de pe Stamford Bridge, dar după venirea lui Tuchel acesta a impresionat de la un meci la altul și a fost o piesă esențială în echipa "albaștrilor" în campania din Champions League din sezonul trecut.
Rudiger are doar 28 de ani și Realul vede în el o variantă pe termen lung. Internaționalul german a ajuns la Chelsea în 2017, londonezii plătindu-le celor de la AS Roma 35 de milioane de euro în schimbul său. Real Madrid nu este singurul mare club care îi dă târcoale lui Rudiger, presa germană anunțând în urmă cu câteva zile că și Bayern Munchen este interesată de serviciile sale.
Program Premier League Boxing Day 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo