Nu mai puțin de patru echipe se luptă în acest moment pentru locul 4 în Premier League, ultimul care asigură calificarea în viitoarea ediție a Ligii Campionilor: Arsenal, Tottenham, Manchester United și West Ham United.
Cele două grupări din nordul Londrei sunt în pole-position pentru a obține biletul cu multe zeci de milioane din Liga Campionilor. Iar locul 4 ar putea fi decis chiar în urma unui joc direct.
Tottenham și Arsenal au un meci restanță, care a fost reprogramat pentru joi, 12 mai. Întâlnirea va putea fi urmărită și pe Eurosport 1.
Premier League
Kevin de Bruyne a fost votat jucătorul sezonului în Premier League. Clubul select în care a intrat
ACUM 7 ORE

Tottenham – Arsenal ar fi trebuit să se joace în ianuarie

Ambele formații din Londra sunt în mare formă. Echipa lui Antonio Conte a marcat nu mai puțin de 13 goluri în ultimele trei meciuri de pe teren propriu și a urcat pe locul 4 înaintea partidei Crystal Palace – Arsenal, programată luni, de la ora 22:00.
Jocul dintre Tottenham și Arsenal ar fi trebuit să se desfășoare în ianuarie, dar a fost amânat la cererea formației lui Mikel Arteta, care a avut la data respectivă mai multți jucători accidentați, cu covid și plecați la Cupa Africii pe Națiuni. În tur, gruparea de pe Emirates s-a impus cu 3-1.

Arsenal - Tottenham 3-1. Rezumatul unuia dintre cele mai bune meciuri făcute de "tunari" post Wenger

Până la acea luptă din derby-ul nordului Londrei va fi bătălia la titlu dintre Man City și Liverpool, programată duminică – 10 aprilie, de la ora 18:30, în direct pe Eurosport 1. Câștigătoarea întâlnirii va lua o opțiune decisivă pentru a termina sezonul Premier League în frunte.
Premier League
Câți bani încasează fiecare club din Premier League pentru locurile ocupate la finalul sezonului
ACUM 9 ORE
Premier League
Phil Foden, cel mai bun tânăr jucător din Premier League
ACUM 9 ORE