Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sadio Mane a doborât unul dintre cele mai nedorite recorduri din Premier League

Andrei Nicolae

Actualizat 03/01/2022 la 15:28 GMT+2

Sadio Mane (Liverpool) a fost avertizat în derby-ul de duminică împotriva echipei Chelsea după numai 15 secunde de joc, după ce l-a lovit cu corul pe Cesar Azpilicueta. Senegalezul l-a "detronat" pe Scott McTominay (Manchester United) într-un top al celor mai rapide avertismente acordate în istoria Premier League.

Sadio Mane of Liverpool is shown a yellow card by Match Referee Anthony Taylor for a foul on Cesar Azpilicueta during the Premier League match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge on January 02, 2022

Credit imagine: Getty Images

Sadio Mane l-a lovit pe Cesar Azpilicueta cu antebrațul, în timp ce urmărea o minge. Acest lucru s-a întâmplat după numai 15 secunde de la startul întâlnirii. Au fost voci în Anglia, inclusiv Thomas Tuchel, care au susținut că jucătorul lui Liverpool putea să primească și cartonașul roș, dar a fost avertizat doar cu galben.
Cert este că acesta a fost cel mai rapid avertisment din istoria Premier League, doborând recordul nedorit al lui Scott McTominay. Mane a rămas în teren și chiar a deschis scorul în minutul 9 al derby-ului Chelsea – Liverpool (2-2).
După avertismentul văzut de jucătorul lui Liverpool, Daily Star Sport a întocmit un top 5 al celor mai rapide 5 cartonașe galbene din istoria Premier League, dar și ce s-a întâmplat cu jucătorul ulterior în meci.

Anthony Knockaert (Brighton) – galben după 28 de secunde

Anthony Knockaert a fost avertizat dupoă 28 de secunde în partida cu Crystal Palace, în martie 2019. Roy Hodgson a spus că placajul din primul minut al lui Knockaert asupra lui Luka Milivojevic l-a lăsat să se simtă"furios".Jucătorul francez a marcat în repriza secundă și a stabilit scorul final, 2-1.

Stephen Warnock (Blackburn Rovers) - 26 de secunde

Fundașul englez Stephen Warnock a primit cartonașul galben pe 1 martie 2009, într-o partidă cu Hull. El a deschis apoi scorul și a contribuit la victoria echipei sale cu 2-1 în deplasare.

Liam Cooper (Leeds United) - 25 de secunde

Fundașul scoțian de origine engleză a lui Leeds United a fost avertizat cu West Bromwich Albion, într-un joc pe 23 mai 2021. Gruparea de pe Carrow Road a câștigat meciul cu 3-1 datorităgolurilor realizate de Rodrigo, Kalvin Phillips și Patrick Bamford.

McTominay (Mancester United) - 24 de secunde

Scott McTominay of Manchester United celebrates scoring their first goal during the Premier League match between Manchester United and Burnley at Old Trafford on December 30, 2021

Scott McTominay a fost sancționat într-o partidă cu Newcastle United pe Old Trafford, de Boxing Day în 2019. Manchester United a câștigat acea întâlnire cu 4-1, iar McTominay a fost schimbat la pauză cu Paul Pogba.

Sadio Mane (Liverpool) - 15 secunde

Senegalezul a fost sancționat ieri în derby-ul Chelsea – Liverpool. Thomas Tuchel a rămas nedumerit de ce Mane nu a fost eliminat pentru un cot asupra lui Cesar Azpilicueta. Sadio Mane a rămas în teren și a deschis scorul 8 minute mai târziu. În cele din urmă, derby-ul s-a încheiat nedecis, 2-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo