Sadio Mane a adus alte trei puncte pentru Liverpool, după golul marcat aseară împotriva lui Aston Villa. Senegalezul a marcat superb cu capul din centrarea lui Luis Diaz, iar echipa lui Jurgen Klopp s-a impus cu 2-1.
Liverpool așteaptă un pas greșit din partea lui Manchester City, sperând în continuare că va putea cuceri titlul la finalul acestui sezon. În ultimele zile, într-o perioadă extrem de complicată a echipei lui Jurgen Klopp, au apărut și zvonuri legate de interesul celor de la Bayern Munchen și Barcelona pentru Sadio Mane.
Contractul senegalezului expiră la finalul sezonului viitor, iar presa din Germania a anunțat că Mane ar fi nemulțumit de faptul că prioritatea "cormoranilor" pare să fie contractul lui Mohamed Salah. Weekend-ul trecut, agentul lui Sadio Mane s-a întâlnit cu Hasan Salihamidzic despre un eventual transfer al senegalezului, lucru care a pus multe semne de întrebare legate de starea de spirit a acestuia.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM 2 ORE
Citește și:

Sadio Mane spune că este foarte fericit la Liverpool

În ciuda zvonurilor apărute în presă, Sadio Mane a declarat la finalul partidei cu Aston Villa că este foarte fericit la Liverpool:
"Da sunt fericit aici. Cred că atunci când câștig trofee sunt mai fericit. Dar cred că încerc să mă bucur de fiecare moment, să încerc să îmi ajut coechipierii și cred că băieții îmi fac treaba foarte ușoară.
Sincer, sunt foarte fericit. Încerc doar să mă bucur de fiecare moment și să îmi ajut coechipierii", a declarat Sadio Mane la finalul partidei.
https://i.eurosport.com/2022/05/10/3370379.jpg
Și Jurgen Klopp a avut cuvinte de laudă pentru senegalezul care a ajuns la 15 goluri în acest sezon de Premier League: "Este o mașinărie, i-am spus asta după meci. Un jucător uriaș! O combinație de tehnică, dorință, forță. Gol superb, e un jucător fantastic, de clasă mondială", a declarat Jurgen Klopp.
Până când își va decide viitorul, Sadio Mane va avea șansa de a mai câștiga trofee cu Liverpool în acest final de sezon. În acest weekend, Liverpool merge pe Wembley, acolo unde o va întâlni pe Chelsea în finala FA Cup, în timp ce la finalul lunii va merge la Paris, pentru finala UEFA Champions League cu Real Madrid.
În Premier League, Liverpool se află pe locul 2, cu 86 de puncte, la egalitate de puncte cu Manchester City. Echipa lui Pep Guardiola are un golaveraj mai bun și are și o partidă mai puțin disputată. În această seară, de la ora 22:15, Manchester City va juca pe terenul celor de la Wolverhampton, acolo unde "cormoranii" speră la o surpriză.
Programul lui Liverpool în Premier League:
  • Southampton (deplasare)
  • Wolverhampton (acasă)
Programul lui Manchester City în Premier League:
  • Wolverhampton (deplasare)
  • West Ham (deplasare)
  • Aston Villa (acasă)
Partida dintre Wolverhampton și Manchester City se joacă în această seară de la ora 22:15, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/10/3369996.jpg
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
ACUM 17 ORE
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
ACUM 20 ORE