Sadio Mane și Mohamed Salah nu vorbesc despre finala Cupei Africii pe Națiuni. Pe 6 februarie, Senegal a cucerit trofeul la loviturile de departajare în fața Egiptului, câștigând în premieră turneul final african. Acum, cei doi au revenit la Liverpool, iar Mane a vorbit despre cum abordează cei doi subiectul finalei, dar și confruntarea din luna martie. Senegal și Egipt se vor întâlni din nou în barajul pentru Cupa Mondială din Qatar.
"Eu și Mo nu vorbim despre asta. Încă mă gândesc la Cupa Africii, dar acela este, de asemenea, un meci important, care înseamnă mult pentru mine și pentru oamenii din țara mea. Dacă ne vom califica - și vom face tot posibilul pentru asta – va fi foarte important pentru mine, coechipierii mei și pentru țara mea, deoarece este o competiție uriașă, visul oricărui jucător de fotbal.
Până acum, dacă mă crezi, nu am vorbit despre asta, deoarece el încă este dezamăgit, cu siguranță. Dar am vorbit despre penalty-ul pe care l-am ratat. M-a întrebat de ce m-am dus să văd portarul, iar eu am spus că m-am dus pentru că vorbea cu el. Sunt sigur că joci jocuri psihologice, așa că o să joc și eu așa.
Premier League
Crystal Palace se teme de jocul de artificii al fanilor lui Everton. Ce decizie ar putea lua clubul
ACUM 12 ORE
https://i.eurosport.com/2022/02/06/3306831.jpg
L-am văzut vorbind cu portarul, dar sunt sigur că nu i-a spus nimic, așa că e ok să spunem că a fost un joc psihologic. Am vrut să fie mai amuzant, așa că i-am zis ‘Mo, îi dau în dreapta, să îi spui că îi dau în dreapta’. Vorbeam despre asta și ieri și râdeam despre faza respectivă, chiar a fost amuzant", a spus Mane pentru canalul de Youtube Que Golazo.
Citește și:

Mane și Salah, concentrați 100% pe ce are Liverpool de făcut

Mohamed Salah și-a făcut revenirea la Liverpool în partida de la mijlocul săptămânii trecute cu Leicester, în timp ce Mane a revenit în weekend, în partida de pe terenul lui Burnley, ambele câștigate de echipa lui Jurgen Klopp. Acum, cei doi se pregătesc de duelul din această seară cu Inter, din turul optimilor de finală ale UEFA Champions League.

Burnley - Liverpool 0-1. Rezumatul meciului

Salah a înscris de 23 de ori în acest sezon pentru Liverpool în Premier League și Champions League, în timp ce Mane a înscris de 10 ori. Cei doi sunt așteptați să fie titulari în partida de pe Giuseppe Meazza, reprezentând în continuare un adevărat pericol pentru adversari.
Liverpool se află în acest moment pe locul 2 în Premier League, cu 54 de puncte, la 9 puncte de liderul Manchester City, dar cu un meci mai puțin disputat.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 14 ORE
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM 16 ORE