Mohamed Salah este unul dintre cei mai în formă jucători din Premier League în acest sezon. Egipteanul mai are contract cu Liverpool până în 2023, iar clubul a încercat în ultimele luni să-i prelungească înțelegerea. Cele două părți nu au ajuns încă la un acord, pretențiile salariale ale atacantului fiind mult mai mari decât ceea ce își doresc șefii de pe Anfield să plătească.
Ținând cont de refuzurile repetate ale lui Salah de a semna o prelungire a contractului cu Liverpool, unele cluburi au început să se intereseze de transferul fobtalistului. Potrivit jurnaliștilor de la Bernabeu Digital, cei de la Real Madrid au luat legătura cu impresarul lui Salah pentru a afla care este situația lui și dacă egipteanul în vârstă de 29 de ani ar fi interesat de un transfer.
Conform presei din Anglia, Mohamed Salah își dorește un salariu de 30 de milioane de euro pe an, pe care "cormoranii" nu sunt dispuși să i-l ofere. Rămâne, însă, de văzut dacă cei de la Liverpool vor fi dispuși să îl lase să plece sau nu.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06

Salah, jucătorul lunii octombrie în Premier League

După Michael Antonio în august și Cristiano Ronaldo în septembrie, Mohamed Salah a fost desemnat jucătorul lunii octombrie în Premier League. Egipteanul a avut o lună de vis, reușind 5 goluri și 4 pase decisive în tricoul lui Liverpool, înscriind de trei ori doar în poarta celor de la Manchester United.
În plus, Salah a dat două goluri superbe în meciurile cu Manchester City și Watford, pentru reușita din poarta lui Ederson primind și premiul pentru Golul lunii octombrie.
Este pentru a patra oară când starul lui Liverpool cucerește titlul de Jucătorul lunii în Premier League, prima astfel de distincție fiind adjudecată în martie 2018.
Luna trecută, Mohamed Salah i-a învins în cursa pentru premiul individual pe Ben Chilwell, Maxwel Cornet, Phil Foden, Tino Livramento, Aaron Ramsdale, Declan Rice și Youri Tielemans.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Nigeria și Egipt, la braț în faza eliminatorie! Se știu deja trei meciuri din optimi
19/01/2022 LA 22:16
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22