După numai 13 minute de joc, trupa lui Jurgen Klopp avea deja 2-0, după golurile marcate de Naby Keita și Diogo Jota. Manchester United a fost condusă cu 0-2 pe Old Trafford, atât de repede, pentru prima dată în ultimii 3 ani, după întâlnirea cu Newcastle din 2018, conform Opta Joe.
Salah a devenit africanul cu cele mai multe goluri din istoria Premier League, reușind să-l devanseze pe Didier Drogba, iar la final s-a bucurat de succesul istoric al echipei sale.
Premier League
Watford-Chelsea 1-2 | Echipa lui Thomas Tuchel rămâne pe primul loc în Premier League
ACUM 6 ORE

Salah: "Știm de ce avem nevoie pentru a câștiga Premier League"

Trupa lui Klopp se află pe locul 2 în Premier League, cu 21 de puncte după primele 9 etape, iar "cormoranii" se gândesc la câștigarea titlului, lucru pe care l-au realizat și în urmă cu două sezoane.
Salah este convins că echipa sa are puterea de a repeta această performanță, însă precizează faptul că mai este mult de jucat până la finalul campionatului: "Este minunat să câștigi cu 5-0 pe Old Trafford, știam că va fi un meci greu dacă nu ne vom face jocul, dar ne-am descurcat foarte bine.
Știam că vor ataca și vor da totul, așa că a trebuit să fim concentrați 100%. Noi doar ne-am făcut jocul nostru și să ne creăm mai multe ocazii, am făcut asta și am avut norocul să ne iasă.
Atâta timp cât echipa continuă să câștige, sunt fericit și dau tot ce-i mai bun pentru a se întâmpla asta. Știm de ce avem nevoie pentru a câștiga Premier League, am făcut-o acum doi ani. Am obținut o victorie mare aici, dar sunt doar trei puncte.
Încercăm să câștigăm fiecare meci și să câștigăm titlul. Trebuie să jucăm precum în seara asta pentru a câștiga toate meciurile. Acesta este obiectivul nostru pe care ni l-am fixat încă dinaintea începerii campionatului.
După pauză, vorbeam în vestiar să continuăm să înscriem cât de multe goluri putem", a spus Salah pentru Sky Sports.
În urma acestui rezultat, Liverpool se află pe locul 2, cu 21 de puncte, în timp ce United este abia pe locul 7, cu 14 puncte după primele 9 etape.
Pentru "cormorani" urmează meciul cu Preston din optimile EFL Cup, în timp ce trupa lui Solskjaer va merge pe terenul lui Tottenham în campionat.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Avram Glazer, proprietarul lui Manchester United, a mai cumpărat o echipă
ACUM 12 ORE
Premier League
Capitolul la care Ronaldo l-a întrecut pe Messi în istoria Balonului de Aur, deși are doar 5 trofee
ACUM 13 ORE