Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Salah îndeamnă la calm după succesul zdrobitor cu United: "Sunt doar trei puncte"

Romeo Ene

Publicat 24/10/2021 la 21:24 GMT+3

Mohamed Salah, autorul unui hat-trick în partida dintre Manchester United și Liverpool, încheiată cu scorul de 5-0 pentru "cormorani", s-a declarat încântat la finalul meciului de joc și de rezultat, însă știe că mai sunt multe etape până la final.

Mohamed Salah of Liverpool celebrates scoring his teams third goal during the Premier League match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford on October 24, 2021 in Manchester, England

Credit imagine: Getty Images

După numai 13 minute de joc, trupa lui Jurgen Klopp avea deja 2-0, după golurile marcate de Naby Keita și Diogo Jota. Manchester United a fost condusă cu 0-2 pe Old Trafford, atât de repede, pentru prima dată în ultimii 3 ani, după întâlnirea cu Newcastle din 2018, conform Opta Joe.
Salah a devenit africanul cu cele mai multe goluri din istoria Premier League, reușind să-l devanseze pe Didier Drogba, iar la final s-a bucurat de succesul istoric al echipei sale.

Salah: "Știm de ce avem nevoie pentru a câștiga Premier League"

Trupa lui Klopp se află pe locul 2 în Premier League, cu 21 de puncte după primele 9 etape, iar "cormoranii" se gândesc la câștigarea titlului, lucru pe care l-au realizat și în urmă cu două sezoane.
Salah este convins că echipa sa are puterea de a repeta această performanță, însă precizează faptul că mai este mult de jucat până la finalul campionatului: "Este minunat să câștigi cu 5-0 pe Old Trafford, știam că va fi un meci greu dacă nu ne vom face jocul, dar ne-am descurcat foarte bine.
Știam că vor ataca și vor da totul, așa că a trebuit să fim concentrați 100%. Noi doar ne-am făcut jocul nostru și să ne creăm mai multe ocazii, am făcut asta și am avut norocul să ne iasă.
Atâta timp cât echipa continuă să câștige, sunt fericit și dau tot ce-i mai bun pentru a se întâmpla asta. Știm de ce avem nevoie pentru a câștiga Premier League, am făcut-o acum doi ani. Am obținut o victorie mare aici, dar sunt doar trei puncte.
Încercăm să câștigăm fiecare meci și să câștigăm titlul. Trebuie să jucăm precum în seara asta pentru a câștiga toate meciurile. Acesta este obiectivul nostru pe care ni l-am fixat încă dinaintea începerii campionatului.
După pauză, vorbeam în vestiar să continuăm să înscriem cât de multe goluri putem", a spus Salah pentru Sky Sports.
În urma acestui rezultat, Liverpool se află pe locul 2, cu 21 de puncte, în timp ce United este abia pe locul 7, cu 14 puncte după primele 9 etape.
Pentru "cormorani" urmează meciul cu Preston din optimile EFL Cup, în timp ce trupa lui Solskjaer va merge pe terenul lui Tottenham în campionat.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo