Mohamed Salah a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Liverpool în ultimii ani, iar păstrarea sa este o prioritate pentru șefii clubului. Actualul contract al egipteanului este valabil doar până în 2023 și până acum nu s-a ajuns la un consens pentru o prelungire.
Liverpool i-a făcut ofertă atacantului, dar acesta a refuzat-o. Presa din Albion a notat că acesta și-ar dori un salariu egal cu cel pe care îl încasează Cristiano Ronaldo la Manchester United, adică 500.000 de £ pe săptămână.
Liverpool nu și-ar permite să un asemenea lux, astfel că au apărut tot mai multe informații despre o eventuală plecare a lui Salah de pe Anfield. Barcelona ar fi una dintre echipele care îl dorește, însă pe fir ar fi intrat și PSG, care îi poate satisface orice pretenție financiară "faraonului".
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Citește și:

Salah e gata să semneze un nou contract cu Liverpool

În ciuda acestor zvonuri, se pare că Salah s-a hotărât să continue la Liverpool. Conform Mirror, acesta a revenit la sentimente mai bune față de șefii clubului și nu mai are pretenții finanaciare atât de mari. Egipteanul ar accepta un salariu stagional de "doar" 400.000 de £ pe săptămână.
Salah va pune totuși o condiție pentru a-și pune semnătura pe un nou contract și anume ca noua înțelegeră să fie valabilă pe 4 ani, nu pe 3 cum i s-a propus inițial. Astfel, Salah ar urma să joace la Liverpool până în 2027, când va avea 34 de ani și se va îndrepta spre finalul carierei.
Sursa citată mai notează că Salah a luat această decizie și datorită fanilor lui Liverpool, care îl imploră să continue la echipă. Suporterii "cormoranilor" l-au ovaționat pe egiptean la meciul de ieri cu Watford, încercând să-l ajute să treacă peste marele eșec de a-și duce naționala la Campionatul Mondial. Salah a fost impresionat de atitudinea fanilor și e gata să-i răsplătească în următorii ani cu noi evoluții de vis.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26