Edinson Cavani trebuie să rămână la Manchester United, deoarece managerul interimar Ralf Rangnick încearcă să limiteze numărul de jucători care părăsesc Old Trafford în fereastra de transfer din ianuarie.
Atacantul din Uruguay a acceptat să continue pentru al doilea sezon la rând la Manchester United, înainte ca portughezul Cristiano Ronaldo să se întoarcă neașteptat la club. Astfel, oportunitățile lui Cavani s-au redus, pe parcurs având și o problemă la tendonul piciorului, motiv pentru care a început doar 3 jocuri ca titular.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 15 ORE
Pe măsură ce anumite frustrări ale atacantului sud-american au crescut, iar alte cluburi și-au manifesstat interesul pentru achiziția lui, Ralf Rangnick insistă că nu îl va lăsa să plece luna aceasta.

Edinson Cavani, jucătorul cu care Ralf Rangnick a discutat cel mai mult

Managerul german la titularizat în ultimul meci din 2021, alături de Ronaldo, și probabil că va face acest lucru din nou luni, de la ora 19:30, în partida cu Wolves din etapa a 21-a în Premier League.
"Edi știe că cu siguranță nu-l voi lăsa să plece. Este un jucător foarte important pentru restul sezonului. Pentru mine, este clar că Edi trebuie să rămână.
Am avut câteva discuţii în ultimele săptămâni, el este jucătorul cu care probabil am vorbit cel mai mult. I-am spus încă de la început că pentru mine este un jucător important. El este singurul care poate juca cu faţa şi cu spatele la poartă. Profesionalismul și etica lui în muncă sunt pur și simplu uimitoare și i-am spus că aş dori cu disperare să rămână până la final de sezon. El ştie asta, ştie cât de mult îl respect şi de aceea a jucat alături de Cristiano Ronaldo la meciul cu Burnley'', a spus Rangnick înaintea partidei cu Wolves.
Anthony Martial, Dean Henderson, Donny van de Beek, Jesse Lingard, Juan Mata și Phil Jones sunt alți jucători despre care se speculează că ar putea să plece în luna ianuarie.
Rangnick a recunoscut că absența continuă a lui Martial se datorează dorinței jucătorului de a pleca. Pentru moment, Man United a respins o ofertă de la Sevilla, deoarece nu acoperea suficient din salariul său de 200.000 de lire sterline pe săptămână. Francezul va fi lăsat să plece în cazul în care clubul va fi mulșumit cu oferta primită.
Revenind la Cavani, atacantul a marcat 19 goluri în 49 de meciuri pentru Manchester United, de la transferul său în octombrie 2020, când a venit ca jucător liber.
https://i.eurosport.com/2021/12/31/3278755.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 15 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM 20 ORE