La începutul acestei săptămâni, Todd Boehly a devenit noul patron al lui Chelsea, tranzacția fiind finalizată după ce Guvernul Marii Britanii a dat toate aprobările necesare. În urma acestei modificări în conducere, clubul de pe Stamford Bridge va trece prin mai multe schimbări.
Potrivit jurnaliștilor Bild, Marina Granovskaia, directorul care se ocupa de transferuri la Chelsea și care era unul dintre oamenii de bază ai lui Roman Abramovich, va părăsi echipa în luna august. Nemții au anunțat că șefii clubului de pe Stamford Bridge i-au găsit deja un înlocuitor.
Este vorba despre directorul sportiv de la Atletico Madrid, Andrea Berta, câștigător în 2019 al titlului de Cel mai bun director sportiv al anului, în cadrul galei Globe Soccer.
Premier League
Un super-computer a prezis cine va câștiga titlul în Premier League sezonul viitor
26/06/2022 LA 13:42
Granovskaia, care a fost reprezentanta lui Abramovich în club din 2010, a devenit director executiv în 2014, iar acum era de așteptat să continue pe Stamford Bridge, dar conform sursei citate, ea a ales să plece. După vânzarea lui Chelsea către consorțiul condus de Todd Boehly, Marina Granovskaia va încasa circa 23,4 milioane de euro.
Citește și:

Peste 230 de milioane de euro, la dispoziția lui Tuchel

Ultima misiune importantă pe care Granovskaia o va avea la Chelsea este supravegherea modului în care vor fi cheltuite circa 230 de milioane de euro, bani care îi vor puși la dispoziție lui Thomas Tuchel pentru întărirea echipei.
Prioritatea antrenorului va fi găsirea unor fundași, londonezii nemaiputând conta în următorul sezon pe Andreas Christensen și Antonio Rudiger, care au plecat din postura de jucători liber de contract la Barcelona și Real Madrid.
Printre fotbaliștii doriți pe Stamford Bridge se află Jules Kounde, fundașul central al celor de la Sevilla, și Jose Maria Gimenez, jucătorul lui Atletico Madrid, care ar putea ajunge la Chelsea mai ales dacă Andrea Berta îi va lua locul lui Granovskaia.
În plus, printre celelalte ținte ale lui Thomas Tuchel se remarcă Josko Gvardiol, fundașul celor de la RB Leipzig, Raheem Sterling, atacantul lui Manchester City, și Ousmane Dembele, jucătorul Barcelonei.
Premier League
Kepa regretă despărțirea lui Abramovich de Chelsea! "Ne-a dus în top!" Ce a spus despre Tuchel
25/06/2022 LA 18:14
Premier League
Chelsea, ofertă fabuloasă pentru omul dorit insistent de Tuchel: Werner + 45 de milioane de €
25/06/2022 LA 11:07