Atacantul englez va semna cel mai probabil cu Chelsea un contract pe cinci ani, în valoare de aproximativ 355 de mii de euro pe săptămână, potrivit Sportsmail. Sterling ar fi plecat deja în Los Angeles pentru a se alătura lotului lui Thomas Tuchel și a-și cunoaște noii coechipieri.
Britanicul nu și-a părăsit fosta echipă fără să lase un mesaj emoționant, pe care l-a postat pe rețelele de socializare:
"Șapte sezoane. Unsprezece trofee. O perioadă de amintiri. Către staff-ul de antrenori, care au jucat un rol masiv în dezvoltarea mea de-a lungul anilor, către coechipierii mei, care au devenit mai mult decât cei alături de care am împărțit terenul, către staff-ul din spate, către staff-ul din birou, către fanii care au susținut echipa necontenit și către toată lumea asociată cu Manchester City, respectul meu pentru voi nu poate fi mai mare.
Premier League
Bernardo Silva a rupt tăcerea despre viitorul său! Ce a spus portughezul dorit de Barcelona
IERI LA 16:51
Ce călătorie a fost. Sunt recunoscător pentru suișuri și coborâșuri, pentru că aceste coborâșuri, la timpul lor, mi-au testat puterea și tăria de caracter și mi-au permis să stau aici în fața voastră drept cea mai bună versiune a mea.
Am ajuns în Manchester la 20 de ani. Acum, plec ca un bărbat. Mulțumesc pentru suportul vostru neîncetat. A fost o onoare să port tricoul lui Manchester City", a fost încheierea mesajului postat de Sterling pentru echipa alături de care a realizat cele mai notabile performanțe ale carierei sale.
Citește și:

Cifrele lui Sterling, în tricoul lui City

Jucătorul englez a ajuns în 2015 pe Etihad, după ce "cetățenii" le-au plătit celor de la Liverpool 63 de milioane de euro. Sterling a adunat 337 de partide în tricoul lui City, perioada în care a marcat 131 de goluri și a oferit 94 de pase decisive.
Atacantul a obținut alături de gruparea lui Guardiola patru titluri de campion, o Cupă a Angliei, cinci Cupe ale Ligii Angliei și două trofee Community Shield.
Premier League
Nunez mai bun decât Haaland în prima etapă! La ce capitol a stat mai bine fotbalistul lui Liverpool
IERI LA 16:01
Premier League
Nobilul Erling și un vis de 128 de ani
IERI LA 13:27