Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Se încing spiritele înainte de Chelsea – Man City! Avertismentul lui Tuchel pentru Guardiola: "E în ADN-ul echipei mele"

Irina Aldea

Publicat 23/09/2021 la 21:31 GMT+3

Chelsea o întâlnește pe Manchester City sâmbătă, în etapa a 6-a din Premier League, în direct pe Eurosport 1 de la ora 14.30. Spiritele se încing deja înaintea super-duelului de pe Stamford Bridge.

Thomas Tuchel (l.) mit Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Se încing spiritele înainte de super-duelul din Premier League dintre campioana Europei, Chelsea și campioana Angliei, Manchester City. Thomas Tuchel, antrenorul lui chelsea, a lansat un avertisment către rivala Manchester City. Tehnicianul trupei de pe Stamford Bridge a recuoscut că țintește să îndeplinească ceea ce Guardiola crede că e "un vis imposibil".
Chelsea - Manchester City va fi sâmbătă de la ora 14.30 pe Eurosport 1
Pe măsură ce Chelsea a avansat în runda a patra a Cupa Ligii, trecând de Aston Villa la penalty-uri, managerul german și-a exprimat dorința de a reuși anul acesta cvadrupla istorică: titlul în Premier League, Cupa Ligii, Cupa Angliei și Champions League, lucru pe care Pep Guardiola l-a descris ca fiind "imposibil".

Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de super-duelul din Premier League

De cele mai multe ori, cluburile acordă prioritate anumitor competiții și le neglijează pe altele. Nu este și cazul lui Tuchel, care vrea să câștige tot anul acesta cu Chelsea. Germanul și-a exprimat această dorință chiar înainte de super-duelul cu Guardiola din Premier League, de sâmbătă.
"De aceea suntem aici, să câștigăm toate competițiile în care ne regăsim. Clubul acesta este contruit să câștige, e în ADN-ul echipei pe care o antrenez și trebuie să onorăm asta. Vrem să fim competitivi și asta ne-am propus toți cei de aici, din staff și din echipă. La începutul fiecărei competiții ne propunem să fim cei mai buni, să ajungem în finală. Planurile mele nu pot fi mai prejos de atât la Chelsea", a spus Tuchel înaintea meciului cu Manchester City, făcând referire la declarația lui Guardiola despre "visul imposibil de a reuși cvadrupla".
Program meciuri Premier League etapa 6, Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo