Se încing spiritele înainte de super-duelul din Premier League dintre campioana Europei, Chelsea și campioana Angliei, Manchester City. Thomas Tuchel, antrenorul lui chelsea, a lansat un avertisment către rivala Manchester City. Tehnicianul trupei de pe Stamford Bridge a recuoscut că țintește să îndeplinească ceea ce Guardiola crede că e "un vis imposibil".
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223716.png
Pe măsură ce Chelsea a avansat în runda a patra a Cupa Ligii, trecând de Aston Villa la penalty-uri, managerul german și-a exprimat dorința de a reuși anul acesta cvadrupla istorică: titlul în Premier League, Cupa Ligii, Cupa Angliei și Champions League, lucru pe care Pep Guardiola l-a descris ca fiind "imposibil".
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02

Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de super-duelul din Premier League

De cele mai multe ori, cluburile acordă prioritate anumitor competiții și le neglijează pe altele. Nu este și cazul lui Tuchel, care vrea să câștige tot anul acesta cu Chelsea. Germanul și-a exprimat această dorință chiar înainte de super-duelul cu Guardiola din Premier League, de sâmbătă.
"De aceea suntem aici, să câștigăm toate competițiile în care ne regăsim. Clubul acesta este contruit să câștige, e în ADN-ul echipei pe care o antrenez și trebuie să onorăm asta. Vrem să fim competitivi și asta ne-am propus toți cei de aici, din staff și din echipă. La începutul fiecărei competiții ne propunem să fim cei mai buni, să ajungem în finală. Planurile mele nu pot fi mai prejos de atât la Chelsea", a spus Tuchel înaintea meciului cu Manchester City, făcând referire la declarația lui Guardiola despre "visul imposibil de a reuși cvadrupla".
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33