Se încing spiritele înainte de super-duelul din Premier League dintre campioana Europei, Chelsea și campioana Angliei, Manchester City. Thomas Tuchel, antrenorul lui chelsea, a lansat un avertisment către rivala Manchester City. Tehnicianul trupei de pe Stamford Bridge a recuoscut că țintește să îndeplinească ceea ce Guardiola crede că e "un vis imposibil".
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223716.png
Pe măsură ce Chelsea a avansat în runda a patra a Cupa Ligii, trecând de Aston Villa la penalty-uri, managerul german și-a exprimat dorința de a reuși anul acesta cvadrupla istorică: titlul în Premier League, Cupa Ligii, Cupa Angliei și Champions League, lucru pe care Pep Guardiola l-a descris ca fiind "imposibil".
Premier League
Nici Zidane, nici Conte: noul mare favorit al patronilor lui United pentru înlocuirea lui Solskjaer
ACUM 14 ORE

Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de super-duelul din Premier League

De cele mai multe ori, cluburile acordă prioritate anumitor competiții și le neglijează pe altele. Nu este și cazul lui Tuchel, care vrea să câștige tot anul acesta cu Chelsea. Germanul și-a exprimat această dorință chiar înainte de super-duelul cu Guardiola din Premier League, de sâmbătă.
"De aceea suntem aici, să câștigăm toate competițiile în care ne regăsim. Clubul acesta este contruit să câștige, e în ADN-ul echipei pe care o antrenez și trebuie să onorăm asta. Vrem să fim competitivi și asta ne-am propus toți cei de aici, din staff și din echipă. La începutul fiecărei competiții ne propunem să fim cei mai buni, să ajungem în finală. Planurile mele nu pot fi mai prejos de atât la Chelsea", a spus Tuchel înaintea meciului cu Manchester City, făcând referire la declarația lui Guardiola despre "visul imposibil de a reuși cvadrupla".
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Fotbal
Messi, Neymar, Mbappe și Di Maria, cifre horror contra lui OM. Puștiul de 20 ani care i-a anihilat
ACUM 17 ORE
Premier League
#OleOut, doar o chestiune de timp, după 0-5 cu Liverpool. Marele favorit să vină pe banca lui United
IERI LA 20:02