Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams și Lewis Hamilton vor să investească la Chelsea! Anunțul presei din Marea Britanie

Alex Masgras

Publicat 21/04/2022 la 13:47 GMT+3

Serena Williams și Lewis Hamilton se numără printre investitorii grupului condus de Sir Martin Broughton, unul dintre candidații pentru cumpărarea clubului Chelsea.

serena and lewis

Credit imagine: Getty Images

Serena Williams și Lewis Hamilton se numără printre cei care vor să investească la Chelsea. Grupul condus de Sir Martin Broughton, unul dintre finaliștii desemnați de către banca Raine Group din New York, ar urma să fie susținut de mai mulți investitori.
Potrivit Sky News, printre aceștia se numără Serena Williams și Lewis Hamilton, care ar urma să investească câte 10 milioane de lire sterline. Decizia celor doi este surprinzătoare, în condițiile în care despre pilotul de Formula 1 se știa că este fan Arsenal.
Cei doi se află în discuții de câteva săptămâni cu grupul condus de Broughton, fostul președinte al lui Liverpool și British Airways.
Sky News a mai anunțat că Hamilton ar urma să aibă un rol în promovarea diversității și egalității în cadrul clubului, în cazul în care candidatura lui Broughton va avea succes.
Serena Williams nu este străină de investițiile în fotbal, fiind deja implicată în conducerea echipei feminine de fotbal din Los Angeles, Angel City FC, alături de actrița Natalie Portman, Kara Norman, Julie Uhrman și Alexis Ohanian, soțul acesteia.
Serena Williams este considerată cea mai mare jucătoare de tenis din toate timpurile, câștigând 23 de titluri de Grand Slam, în timp ce Lewis Hamilton este și el considerat unul dintre cei mai buni piloți de Formula 1 din toate timpurile, câștigând 7 titluri mondiale în "Marele Circ".
Citește și:

Doar trei candidați au mai rămas în cursa pentru cumpărarea lui Chelsea

Chelsea a fost scoasă la vânzare de Roman Abramovich, în urma războiului din Ucraina. Guvernul britanic a aplicat mai multe sancțiuni oligarhului rus, care au afectat în mod direct și clubul.
Între timp, au mai rămas doar trei candidați pentru achiziționarea lui Chelsea, după ce grupul Ricketts-Griffin-Gilbert a anunțat că se retrage din cursă.
Astfel, cele trei grupuri care au rămas în cursa pentru achiziționarea lui Chelsea sunt cel al lui Sir Martin Broighton, un consorțiu care îi cuprinde pe oamenii de afaceri Todd Boehly, Hansjorg Wyss și Jonathan Goldstein și pe Stephen Pagliuca, unul dintre patronii echipei de baschet Boston Celtics.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo