Chelsea s-a impus marți seară, cu scorul de 4-0, în fața celor de la Juventus, în meciul din a 5-a etapă a grupelor Champions League. Ben Chilwell a fost scos de pe teren în minutul 71, după ce a suferit o accidentare la ligamentul încrucișat anterior.
Miercuri, fotbalistul de 24 de ani, care a scris după meci pe contul său de Instagram că speră ca problemele să nu fie grave, a fost supus unei prime scanări. Conform presei din Anglia, fundașul nu va mai evolua, cel mai probabil, până la finalul acestui an, oficialii lui Chelsea așteptând să vadă dacă accidentarea se va vindeca în mod natural. Dacă problemele vor continua, Chilwell va fi supus unor noi investigații la începutul anului 2022, când medicii vor decide dacă englezul trebuie sau nu să sufere o intervenție chirurgicală.
Potrivit The Telegraph, citat de Mirror, dacă se va opera, fundașul lui Chelsea va lipsi tot restul sezonului de pe teren, urmând a fi înlocuit în echipa lui Thomas Tuchel de Marcos Alonso.
Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04

Tuchel, îngrijorat de accidentarea lui Chilwell

Antrenorul campioanei en-titre a Europei a vorbit despre posibilitatea pierderii lui Ben Chilwell, care a reușit, în primele meciuri din acest sezon, 3 goluri și o pasă decisivă. Tuchel s-a arătat îngrijorat de această situație, comentând forma bună în care se afla echipa sa în acest moment.
"Mă îngrijorează pentru că era într-un moment fantastic. Echipa era în cea mai bună formă posibilă, băieții atât de puternici, plini de încredere și cu atât de multă calitate...", a declarat Thomas Tuchel.
Pentru Chelsea urmează duminică, de la ora 18:30, duelul cu Manchester United, din a 13-a etapă a Premier League. Meciul va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Premier League
Un fost antrenor din Premier League le-a închis ușa celor de la Aston Villa! Dezvăluirea englezilor
21/10/2022 LA 09:32
Premier League
Graham Potter a început "curățenia" la Chelsea! Primul jucător de care vrea să scape
14/10/2022 LA 06:42