Alex Oxlade-Chamberlain nu vrea să mai continue la Liverpool. Mijlocașul de 28 de ani, ajuns în 2017 pe Anfield, își dorește o schimbare, mai ales că echipe precum Manchester United sau Aston Villa și-au arătat interesul pentru acesta.
Chamberlain este nemulțumit de faptul că în ultimele două sezoane a jucat puțin sub comanda lui Jurgen Klopp, în acest sezon fiind titular în doar 9 partide de Premier League, jucând în total în 17 partide. Pentru al doilea sezon la rând, Chamberlain a jucat sub 800 de minute, accidentările și soluțiile numeroase ale lui Klopp la mijlocul terenului având un cuvânt important de spus.
Citește și:
Premier League
Tottenham a confirmat azi un transfer de clasă mondială, de 60 de milioane de lire sterline!
IERI LA 09:13

Manchester United și Aston Villa, interesate de Alex Oxlade-Chamberlain

Potrivit The Times, Liverpool va fi dispusă să îl lase pe mijlocașul de 28 de ani să plece chiar în această vară, în cazul în care va primi o ofertă potrivită. De asemenea, Mirror anunță că Aston Villa, echipa antrenată de Steven Gerrard, este pregătită să facă o ofertă.
Cu un singur an rămas în contractul său cu Liverpool, Oxlade-Chamberlain a trezit și interesul lui Manchester United, potrivit talkSPORT, care a scris despre mijlocaș că este "disperat" să plece de pe Anfield, din cauza numărului scăzut de minute primite în ultimele sezoane.
https://i.eurosport.com/2022/01/23/3295340.jpg
Steven Gerrard vrea să își întărească mijlocul terenului în această vară, după ce l-a mai adus și pe Boubacar Kamara, în timp ce Manchester United caută soluții pentru mijlocul terenului, după ce s-a despărțit în această vară de Paul Pogba, Jesse Lingard, Juan Mata și Nemanja Matic.
18 milioane de euro este cota de piață a lui Alex Oxlade-Chamberlain, potrivit transfermarkt.com.
Alex Oxlade-Chamberlain a ajuns la Liverpool în august 2017 de la Arsenal, "cormoranii" plătind la vremea respectivă 38 de milioane de euro pentru mijlocașul englez.
Premier League
Petr Cech și-a pierdut slujba la Chelsea, iar reacțiile au venit: "Mi-e frică de acești proprietari"
27/06/2022 LA 11:41
Premier League
Petr Cech pleacă și el de la Chelsea: "Am simțit că acesta este momentul potrivit să plec"
27/06/2022 LA 11:07