Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Singurul star al lui Liverpool "disperat" să plece după ce a aflat de interesul lui Manchester United

Alex Masgras

Publicat 11/06/2022 la 13:47 GMT+3

Alex Oxlade-Chamberlain vrea să plece de la Liverpool, iar dorința mijlocașului englez s-a accentuat și după ce Manchester United și Aston Villa și-au arătat interesul pentru acesta.

Alex Oxlade-Chamberlain

Credit imagine: Getty Images

Alex Oxlade-Chamberlain nu vrea să mai continue la Liverpool. Mijlocașul de 28 de ani, ajuns în 2017 pe Anfield, își dorește o schimbare, mai ales că echipe precum Manchester United sau Aston Villa și-au arătat interesul pentru acesta.
Chamberlain este nemulțumit de faptul că în ultimele două sezoane a jucat puțin sub comanda lui Jurgen Klopp, în acest sezon fiind titular în doar 9 partide de Premier League, jucând în total în 17 partide. Pentru al doilea sezon la rând, Chamberlain a jucat sub 800 de minute, accidentările și soluțiile numeroase ale lui Klopp la mijlocul terenului având un cuvânt important de spus.
Citește și:

Manchester United și Aston Villa, interesate de Alex Oxlade-Chamberlain

Potrivit The Times, Liverpool va fi dispusă să îl lase pe mijlocașul de 28 de ani să plece chiar în această vară, în cazul în care va primi o ofertă potrivită. De asemenea, Mirror anunță că Aston Villa, echipa antrenată de Steven Gerrard, este pregătită să facă o ofertă.
Cu un singur an rămas în contractul său cu Liverpool, Oxlade-Chamberlain a trezit și interesul lui Manchester United, potrivit talkSPORT, care a scris despre mijlocaș că este "disperat" să plece de pe Anfield, din cauza numărului scăzut de minute primite în ultimele sezoane.
Alex Oxlade-Chamberlain of Liverpool celebrates after scoring the second goal during the Premier League match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park on January 23, 2022 in London, England
Steven Gerrard vrea să își întărească mijlocul terenului în această vară, după ce l-a mai adus și pe Boubacar Kamara, în timp ce Manchester United caută soluții pentru mijlocul terenului, după ce s-a despărțit în această vară de Paul Pogba, Jesse Lingard, Juan Mata și Nemanja Matic.
18 milioane de euro este cota de piață a lui Alex Oxlade-Chamberlain, potrivit transfermarkt.com.
Alex Oxlade-Chamberlain a ajuns la Liverpool în august 2017 de la Arsenal, "cormoranii" plătind la vremea respectivă 38 de milioane de euro pentru mijlocașul englez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo