Sir Alex Ferguson a fost timp de 27 de ani antrenorul lui Manchester United, perioadă în care a câștigat 38 de trofee, transformând clubul de pe Old Trafford într-unul dintre cele mai mari din lume.
Scoțianul a avut pe mână sute de fotbaliști, foarte mulți dintre ei de talie mondială. Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Ryan Giggs, Paul Scholes, Eric Cantona sau David Beckham sunt doar câteva staruri care au perfromat sub îndrumarea legendarului antrenor, dar acesta i-a uitat pe toți atunci când a trebuit să numească un singur jucător care nu ar lipsi niciodată din echipa sa.
Citește și:
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17

Sir Alex Ferguson a spus că Denis Irwin ar fi singurul punct fix din echipa sa

Ferguson l-a indicat pe fostul internațional irlandez Denis Irwin, care a jucat la United între 1990 și 2002, fiind unul dintre cei mai constanți jucători ai "diavolilor" în acea perioadă.
"Sincer, aș spune că Denis Irwin ar fi singurul punct fix din echipa mea. Într-un meci de pe Highbury (n,r. cu Arsenal) a greșit o pasă la ultima fază și Bergkamp a marcat. După partidă, presa a scris că ar trebui să fiu dezamăgit de acel moment, dar le-am spus: "O greșeală în 10 ani nu este rău". Era un jucător incredibil", a spus Ferguson, citat de Sport Bible.
Denis Irwin a început fotbalul la Leeds, iar în 1986 a ajuns la Oldham Athletic. După 4 ani a fost transferat la Mancehster United, unde a rămas până în 2002. În cei 12 ani petrecuți pe Old Trafford, fundașul lateral a jucat 468 de meciuri pentru "diavoli", reușind să câștige 19 trofee.
După plecarea de la United, Irwin a mai jucat 2 ani la Wolverhamton, de unde s-a retras în 2004. Irwin a adunat 56 de selecții și 4 goluri la naționala Irlandei, alături de care a participat la Campionatul Mondial din 1994.
https://i.eurosport.com/2021/12/10/3269121.jpg
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
IERI LA 11:40
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44