După eșecul istoric cu Liverpool, 0-5, Solskjaer a fost la un pas să fie demis, intervenția lui Alex Ferguson oferindu-i "timp" pentru a repara lucrurile. Se părea că Ole poate scoate echipa din criză, odată cu victoria contra lui Spurs, 3-0, dar partida din Champions League, cu Atalanta, 2-2, a arătat din nou neputința din jocul lui United. "Diavolii" au fost dominați clar de o formație a lui Gasperini care a controlat jocul și doar norocul și Ronaldo au făcut ca United să nu piardă și să coboare pe 3 în grupa de UCL.
Golul din prelungiri al lui Ronaldo, cu Atalanta, a mascat într-o oarecare măsură evoluția foarte slabă a oaspeților, însă șefii nu mai au alternativă după eșecul cu City, de sâmbătă. "Cetățenii" s-au distrat cu o echipă a lui Ole anesteziată, care nu a avut vreo atingere în careul advers în repriza a doua, deși scorul era 0-2. Formația lui Pep a condus cu doar 2-0 după primele 45 de minute, în contextul în care De Gea a fost omul meciului, cu ale sale parade senzaționale.
Astfel, presa engleză scrie că Ole e ca și demis. Deși are o echipă foarte bună pe mână, acesta e incapabil să obțină rezultate sau să arate că echipa e pe drumul cel bun. Nu există nicio perspectivă, iar ceva trebuie să se schimbe.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
IERI LA 19:02
City a fost cu multe clase peste United azi, având 753 de pase complete. Niciodată în istorie, de când Opta măsoară aceste date, "cetățenii" nu au ajuns la o asemenea dominare totală.

Brendan Rodgers, aproape de Manchester United

Jurnaliștii englezi notează că Brendan Rodgers este marele favorit să îl înlocuiască pe Solskjaer, în condițiile în care Antonio Conte nu mai este o soluție. Italianul a fost în cărți să vină la United după eșecul cu Liverpool, dar între timp a semnat până în 2023 cu Tottenham.
Variantele ideale pentru șefii lui United sunt Zidane sau Ten Haag, dar ambii sunt aproape imposibil de adus în acest moment. Ca atare, în ultima săptămână contactele între șefii "diavolilor" și reprezentanții managerului lui Leicester au fost tot mai multe și există semnale pozitive că acesta ar dori să vină pe Old Trafford.
Omul care a fost aproape de titlu cu Liverpool și care acum impresionează la cârma lui Leicester e văzut mult mai pe stilul lui United decât Conte, de către conducere, astfel că, din acest punct de vedere, pierderea tehnicianului italian poate fi trecută cu vederea. Nord-irlandezul a fost dorit și de noii patroni ai lui Newcastle, iar acesta a refuzat postul, chiar dacă salariul i-ar fi crescut exponențial. Asta pentru că fusese deja contactat de oficialii lui United și perspectiva antrenării unei formații atât de mari îi surâde.
Spre deosebire de Jurgen Klopp, Pep Guardiola sau Diego Simeone, care se remarcă printr-un stil aparte, Brendan Rodgers nu poate fi definit prin câteva cuvinte cheie. El nu are un stil de joc căruia să-i rămână fidel, propunând un stil tactic adaptiv, flexibil și tocmai de aceea jocul lui Leicester nu poate fi deslușit foarte ușor de specialiști. Exact în asta stă parte din geniul nord-irlandezului, care poate să fie o alegere inspirată pentru oficialii lui United.

Solskjaer, imaginea neputinței, după ce United a fost făcută praf și de City. Cum a fost surprins

https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00