Manchester United are 3 înfrângeri în ultimele 4 partide, iar scaunul lui Ole Gunnar Solskjaer a început din nou să se clatine. Mai mulți specialiști din fotbalul britanic sunt de părere că United are nevoie de un antrenor cu mai multă experiență, dar norvegianul are deocamdată susținerea deplină a conducerii.
Pe lângă presiunea venită din cauza rezultatelor slabe, managerul "diavolilor" se va confrunta și cu probleme de lot în următoarea perioadă, cea mai importantă absență fiind cea a căpitanului Harry Maguire. Fundașul a ieșit accidentat din partida pierdută de United cu Aston Villa, iar Solskjaer a admis că acesta va lispi câteva săptămâni. Ca o veste bună, antrenorul a menționat că Luke Shaw, accidentat și el în aceeași partidă este apt pentru duelul cu Villarreal din Champions League.
"Harry nu s-a antrenat cu echipa și nu arată bine deloc. Va lipsi probabil câteva săptămâni. Luke Shaw s-a antrenat cu noi astăzi, așa că îi voi oferi șansa de a fi implicat mâine.", a spus Solskjaer, citat de Daily Mail.
Premier League
Nici Zidane, nici Conte: noul mare favorit al patronilor lui United pentru înlocuirea lui Solskjaer
ACUM 13 ORE
Ca atare, este clar că Maguire va rata atât meciul cu Villarreal, cât și cel cu Everton, din etapa a 7-a din Premier League. Vestea bună pentru Solskjaer este că urmează o pauză competițională, iar Maguire ar putea fi refăcut până la ora partidei cu Leicester, programată pe 16 octombrie.
În aceste condiții, cuplul de fundași centrali ai lui United în meciul cu Villarreal va fi format din Raphael Varane și unul dintre Lindelof sau Bailly, Phil Jones nefiind trecut pe lista UEFA.
Citește și:

Solskjaer: "Presiunea este un privilegiu"

La conferința de presă susținută astăzi, Solskjaer nu a putut ocoli întrebările despre situația sa pe banca lui United. Norvegianul a părut foarte relaxat și a punctat că are în continuare susținerea conducerii, în ciuda rezultatelor slabe din ultimele săptămâni.
"Presiunea este un privilegiu. Pentru a lucra în acest mediu trebuie să îmbrățișezi această presiune. Sprijinul pe care îl am îmi spune că respectăm un plan, dar suntem într-o afacere în care rezultatele contează. Mă axez întotdeauna pe câștigarea următorului joc pe termen scurt și pe termen lung pe construirea echipei. Concentrarea mea este să câștig acest joc și să revenim pe drumul cel bun, deoarece nu am început suficient de bine. Apoi ne vom concentra din nou pe Premier League", a adăugat Solskjaer.
United are neapărată nevoie de o victorie împotriva lui Villarreal, în contextul în care "diavolii" au pierdut la Berna, 1-2 cu Young Boys, în primul meci din acest sezon de Champions League. Mai apoi, echipa de pe Old Trafford are nevoie să ia toate punctele și din meciul cu Everton, pentru a nu pierde contactul cu principalele contracandidate la câștigarea campionatului. Duelul dintre United și Everton va fi primul al etapei a 7-a din Premier League și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player, sâmbătă, de la ora 14:30.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 9-a din Premier League
ACUM 17 ORE
Premier League
Cristiano Ronaldo, mesaj vehement după înfrângerea cu Liverpool: "Nu există alt vinovat!"
ACUM 17 ORE