Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Solskjaer nici nu concepe să îşi dea demisia, dar recunoaşte: "Suntem departe de echipele de top"

Cristian Mihală

Publicat 06/11/2021 la 17:38 GMT+2

Ole Gunnar Solskjaer a admis că diferenţa dintre United şi echipele mari din Premier League e una uriaşă, dar nu ia în calcul să demisioneze de la cârma "diavolilor".

Wie lang ist Solskjaer noch Trainer von United?

Credit imagine: SID

Campioana en-titre a Angliei, Manchester City, s-a impus cu 2-0 sâmbătă după-amiază, în faţa marii rivale din oraş, Manchester United, în derby-ul etapei nr. 11 din Premier League. Pe Old Trafford, "cetăţenii" au obţinut cele 3 puncte după autogolul lui Eric Bailly (7) şi reuşita lui Bernardo Silva (45).
Chiar dacă nu a mai fost 5-0 pentru rivală, cum s-a întâmplat acum două săptămâni în derbyul cu Liverpool, diferenţa a fost cam aceeaşi. Doar că Guardiola a gândit mult mai pragmatic meciul, după o primă repriză în care jucătorii lui s-au jucat cu ocaziile.
Disputa de pe Old Trafford a arătat din nou cât de mare e diferenţa dintre Ronaldo&Co şi granzii Angliei, lucru recunoscut de însuşi Solskjaer, în interviul de după meci.
"Rezultatul şi performanţa contra lui Liverpool ne-au dat înapoi mult de tot. Azi a fost un nou test mare, dar nu l-am luat nici pe acesta. În acest moment, suntem departe de echipele de top. Cerinţele asupra mea şi a ucătorilor sunt mari şi trebuie să ne întoarcem să arătăm aşa cum am arătat la un moment dat. Avem jucătorii să facem acest lucru", a spus Solskjaer.
CITEŞTE ŞI:

Solskjaer nu concepe să îşi dea demisia de la United

Deşi echipa arată sinistru şi nu există multe motive de optimism pentru fani, Solskjaer se încăpăţânează să creadă că poate să redreseze situaţia. Asta în ciuda faptului că formaţia sa nu joacă nimic, după ce în vară conducerea i-a făcut toate poftele, transferându-i pe Varane, Jadon Sancho şi Cristiano Ronaldo.
"Nu cred că timpul îmi expiră. Am o comunicare foarte bună cu cei din club, am spus mereu lucrurilor pe nume, atât eu, cât şi ei. Muncesc la United şi vreau să obţin tot ce e mai bun. Cât timp voi fi aici, voi căuta mereu să mă îmbunătăţesc şi să îmbunătăţesc jocul echipei", a mai spus Ole.
Trebuie spus, totuşi, că presa din Anglia anticipează că Ole nu va mai rezista şi după acest eşec, urmând cel mai probabil să fie schimbat.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cu 23 de puncte, City urcă astfel pe locul 2 în clasament, cel puţin până la partida lui Liverpool cu West Ham United de duminică seara.
Manchester United, cu o singură victorie în ultimele cinci etape, este momentan pe poziţia a 5-a, cu 17 puncte, dar ar putea coborî, în funcţie de rezultatele din alte meciuri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo