Manchester United este doar pe locul 6 în Premier League după 11 etape, la 5 puncte distanță de zona Ligii Campionilor. Echipa a pierdut 6 din ultimele 12 meciuri oficiale, inclusiv cu rivalele la titlu Liverpool și Manchester City, dar Solskjaer a insistat că echipa este gata să lupte pentru a ieși din criză.
Pentru a-și încărca bateriile, managerul a profitat de pauza internațională și a petrecut ceva timp acasă, în Norvegia, împreună cu familia.
Premier League
Jurgen Klopp, surprins de rezultatele Balonului de Aur! Ce a declarat tehnicianul lui Liverpool
ACUM 5 ORE

Ole Gunnar Solskjaer: "Presiunea ar trebui să fie o bucurie"

"Desigur, știm că suntem sub presiune. Dar presiunea ar trebui să fie o bucurie. Ar trebui să ne facă o echipă mai bună și să determine jucătorul să performeze la cel mai bun nivel. Întâlnirea cu Watford este un meci cu miză mare, așa cum este fiecare partidă din Premier League, este un joc în care intri și te bucuri.
Jucătorii, staff-ul, eu, clubul, lucrăm la un singur obiectiv, să ne îmbunătățim și să obținem rezultate mai bune.
Când pierzi un meci, ești mereu dezamăgit și sub presiune. Am comunicat deschis și sincer. Am mai trecut prin perioade ca asta înainte. Forma noastră în deplasare, avem o singură înfrângere în ultimele 30 de partide. În sezonul trecut am avut o înfrângere ciudată în 20 de jocuri. Acesta este genul de performanțe la care trebuie să ne întoarcem.
Săptămâna aceasta am prioritizat câteva lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim. Forma și performanțele nu au fost suficient de bune. Putem să facem ca lucrurile să funcționeze mai bine, dar uneori depinde și de ziua pe care o prinzi", a declarat Solskjaer, care speră că pauza internațională a prins bine jucătorilor săi.
"Jucătorii nu și-au schimbat mentalitatea. Le place să joace fotbal și să câștige. Când ne-am despărțit în urmă cu 13 zile, nimeni nu era fericit (n.r. echipa pierduse 2-0 cu Manchester City). Dar vin alte jocuri și situația poate fi îndreptată.
Băieții s-au bucurat în această pauză la echipele naționale, apoi au revenit la club, iar în această săptămână au fost un grup foarte hotărât și concentrat. Am lucrat la câteva lucruri și sperăm cp se vor vedea împotriva lui Watford", a mai spus Solskjaer.
Manchester United are în continuare un program complicat. După Watford va avea meciuri cu Chelsea și Arsenal.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255802.png
Premier League
Pochettino putea ajunge la United în locul lui Rangnick dacă se îndeplineau două condiții
ACUM 8 ORE
Premier League
Marcelo Bielsa, îngrijorat de viitorul fotbalului: "Mă întristează cum se deteriorează fotbalul"
ACUM 8 ORE