Articol scris de Andrei Nicolae
Sud-coreeanul a ajuns la 21 de goluri înscrise în campionat și este la o reușită distanță de Mohamed Salah, motiv pentru care Son a fost afectat când Conte l-a schimbat ieri în minutul 72.
Son a fost cel care a marcat al treilea gol în poarta "tunarilor" în debutul reprizei secunde, iar jucătorul asiatic ar fi vrut să profite mai mult de situația lui Arsenal, care s-a aflat în inferioritate numerică aproape o oră întreagă. Jucătorul din Coreea de Sud a impactat jocul echipei sale și prin penalty-ul câștigat la scorul de 0-0, la care se adaugă obținerea celor două faulturi care au dus la eliminarea lui Rob Holding.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
Heung-min Son a ajuns grație golului de aseară la 21 de reușite, iar lupta cu Mohamed Salah pentru titlul de golgheter în Anglia a devenit încinsă pe final de sezon. Ambiția lui Son de a-și întrece rivalul de la Liverpool a dus la momentul din minutul 72, când jucătorul coreean a fost deranjat de decizia lui Conte de a-l scoate pe teren.
Antrenorul italian a încercat să își consoleze jucătorul de bandă, însă Son și-a exprimat în continuare frustrarea și pe banca de rezeve. Tehnicianul lui Spurs a explicat ulterior că este o decizie tactică de a-l păstra pe coreean pentru meciul cu Burnley ce va avea loc duminică.
Tottehnam a micșorat diferența dintre ea și Arsenal la un singur punct, în urma victoriei de ieri, iar lupta pentru ultimul loc de Champions League se va da în ultimele două etape. Astfel, Conte vrea să își calculeze foarte bine pașii pentru cele două partide rămase de totul sau nimic.

Son a făcut 3-0 pentru Spurs în derby-ul cu Arsenal! Ramsdale, spectator la șutul sud-coreeanului

Citește și:

Son, resemnat cu decizia lui Conte

Son a vorbit la finalul partidei pentru Sky Sports și și-a exprimat regretul legat de decizia antrenorului său: "Vreau să joc întotdeauna, dar este decizia antrenorului, trebuie să accept asta. A spus că avem un meci important duminică deci nu e mare lucru.
Nu sunt nervos, doar dezamăgit că am ieșit de pe teren, dar am trecut peste. Vreau să joc în continuare. Avem un meci important duminică și trebuie să fim odihniți pentru a ajuta echipa", a adăugat fotbalistul.
Son poate ajunge la borna 22 în campionat în urma meciului cu Burnley, ce va avea loc duminică, de la ora 14:00.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12