Thomas Muller (32 ani), jucătorul echipei Bayern Munchen, se află în centrul atenției în mass-media internațională în aceste zile. El va juca vineri, în partida din Bundesliga cu Augsburg, meciul cu numărul 600 pentru clubul bavarez.
Înaintea acestei întâlniri speciale pentru Thomas Muller, Louis van Gaal, actualul selecționer al Olandei, a dezvăluit cum soția lui a blocat transferul germanului la Manchester United în vara lui 2015.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
Gruparea de pe Old Trafford și l-a dorit foarte mult pe internaționalul german la echipă, la acea dată campion mondial en-titre. Van Gaal a mărturisit că a încercat de două ori să semneze cu jucătorul cu care a lucrat la Bayern Munchen în perioada 2009-2011.

Thomas Muller ar fi primit aproape 20 de milioane de euro pe sezon la Manchester United

Potrivit declarațiilor olandezului publicate de Bild, transferul nu s-a concretizat pentru că soția fotbalistului, Lisa, campioană la echitație, proba de dresaj, nu a fost deschisă unui transfer în străinătate. Și asta în ciuda faptului că United era dispusă să plătească 100 de milioane de euro pentru atacant.
"În 2015, transferul lui Thomas Muller ar fi fost posibil dacă soția lui ar fi fost puțin mai deschisă la plecarea în străinătate. Cel puțin acesta a fost motivul pe care Thomas i l-a spus asistentului meu, Marcel Bout. El avusese toate conversațiile cu jucătorul", a afirmat van Gaal.
Pe lângă suma de 100 de milioane de euro pe care Manchester United era dispusă să o achite clubului Bayern, jucătorul ar fi primit la rândul lui aproape 20 de milioane de euro pe sezon pentru a se muta la Old Trafford.
Clubul englez a făcut prima ofertă pentru Thomas Muller cu un an mai devreme, după titlul mondial cucerit de Germania în Brazilia. "În 2014, Consiliul de Administrație al FC Bayern a respins orice oferă pentru jucător". De atunci, Muller și-a reînnoit contractul pe Allianz Arena de două ori și în prezent are un angajament cu clubul până în vara anului 2023.
Fotbalistul german a câștigat de două ori Liga Campionilor, în 2013 și 2020, dar și 10 titluri în Bundesliga.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255803.png
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47