Southampton a rămas fără portarul Fraser Forster, achiziționat de Tottenham Hotspur, dar i-a găsit rapid un înlocuiror. Este vorba despre portarul irlandez Gavin Bazunu. Acesta a fost transferat de la Manchester City, pentru aproximativ 12 milioane de lire sterline.
Sportivul în vârstă de 20 de ani este cel mai tânăr portar ce a jucat la prima reprezentativă a Irlandei, pentru care are deja 10 meciuri. Bazunu a semnat un contract pe 5 ani.
Premier League
Petr Cech și-a pierdut slujba la Chelsea, iar reacțiile au venit: "Mi-e frică de acești proprietari"
27/06/2022 LA 11:41
Noul portar al lui Southampton nu a apucat să joace în Premier League. După ce l-a transferat în 2019 de Shamrock Rovers, Manchester United l-a împrumutat la Rochdale și Portsmouth, echipe pentru care a adunat 73 de meciuri. Bazunu a fost desemnat jucătorul anului la vecinii clubului Southampton, Portsmouth, la finalul sezonului 2021/22 în League One.

Southampton tocmai a cumpărat un jucător de la Manchester City

Gavin Bazunu este al treilea jucător de care campioana Angliei se desparte în această pauză competițională, dupăFernandinho şi Jayden Braaf. Foarte probabil, de la club va pleca și Gabriel Jesus, puternic curtat de Arsenal.
După plecarea lui Fraser Forster, de la noul transfer se așteaptă să rivalizeze cu Alex McCarthy pentru rolul de număr unu între buturi. "Gavin este o completare foarte interesantă pentru echipă", a spus managerul echipei Southampton, Ralph Hasenhuttl.
"Este un portar cu un stil de joc foarte modern, care s-a dezvoltat fizic prin niște împrumuturi foarte importante la începutul carierei sale. Este deja un portar internațional, ceea ce este foarte rar pentru vârsta lui", a mai spus austriacul.
Premier League
Petr Cech pleacă și el de la Chelsea: "Am simțit că acesta este momentul potrivit să plec"
27/06/2022 LA 11:07
Premier League
Liverpool, 34 de milioane de lire sterline pentru un mijlocaș de la Porto! Cât cer portughezii
26/06/2022 LA 10:56