Tottenham are cel mai modern stadion din Premier League la ora actuală, dar impresioanta arenă a fost la un pas de dezastru în această dimineață. Folosit ca centru de vaccinare anti-covid în această vară, stadionul din nordul Londrei a fost cuprins de flăcări.
Potrivit Daily Mail, pompierii s-au luptat mai bine de o oră cu focul, dar în cele din urmă au reușit să-l stingă. Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate din incintă în siguranță, niciuna neavând de suferit din cauza incendiului.
Premier League
Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"
IERI LA 04:35
Tottenham Stadium urmează să găzduiască sâmbătă meciul echipei feminine a celor de la Spurs, care debutează în noul sezon contra lui Birmingham. Harry Kane & Co au programat următorul meci pe teren propriu pe 19 septembrie, când vor întâlni rivala londonezp Chelsea.

Tottenham Stadium, unul dintre cele mai impresionante stadioane din Europa

Fascinanta arenă nu găzduiește doar meciurile de fotbal ale celor de la Tottenham. Spre exemplu, pe 25 septembrie acolo va avea loc meciul de box dintre Anthony Joshua și Oleksandr Usyk, în care boxerul englez va încerca să-și apere încă o dată centura de campiona mondial la categoria grea.
Tottenham Stadium a fost construit între 2016 și 2019, iar când lucrările au fost finalizate și arena a fost dată în folosință, mulți specialiști au căzut de acord că arena este una dintre cele mai frumoase stadioane din Europa, lucru oarecum explicabil dacă ținem cont că suma totală investită se învârte în jurul a 1 miliard de £.
Caracteristicile Tottenham Stadium
  • Inaugurat: 3 aprilie 2019
  • Capacitate: 62.850 de locuri
  • Proprietar: Tottenham Hotspur
  • Beneficiar: Tottenham Hotspur
Premier League
Arsenal - Tottenham | Cine iese din criză?
26/09/2021 LA 05:14
Premier League
Tottenham și Arsenal, gata să înceapă negocierile cu Barcelona pentru un star căzut în dizgrație
25/09/2021 LA 06:17