Erik ten Hag este omul de care se leagă speranțele revenirii în top ale lui Manchester United. Sâmbătă, cu Ronaldo, Varane sau Bruno Fernandes pe teren, echipa lui Rangnick a pierdut incredibil cu 0-4 la Brighton, iar achizițiile din vară sunt o prioritate. Olandezul de 52 de ani trebuie să găsească un echilibru între plecări și sosiri, iar noul Manchester United are misiunea de a livra rapid.
Performanțele obținute cu Ajax l-au propulsat pe ten Hag pe banca tehnică de pe Old Trafford, iar mulți dintre specialiștii în transferuri sunt convinși că olandezul va aduce fotbaliști de la fosta echipă. Transferat în ianuarie 2021 de la West Ham pentru 21 de milioane de euro, Haller nu se gândește la revenire în Premier League. Ivorianul a lucrat cu ten Hag și la Utrecht între 2015 și 2017 și are o relație specială cu noul manager al lui Manchester United. Chiar și așa, golgheterul lui Ajax rămâne pe loc.
"Nu-l voi urma. Mă simt excelent aici, la echipă și în oraș" a fost răspunsul scurt al lui Haller la întrebarea care este pe buzele tuturor suporterilor din Manchester și mai ales Amsterdam.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
Fanii lui United nu erau foarte încântați de această varinată și sunt mai degrabă ușurați la auzul acestei vești. Haller a sosit la West Ham pentru 51 de milioane de euro în 2019 de la Eintracht, dar evoluția sa din Premier League a fost dezamăgitoare. Ivorianul a dat 14 goluri în 54 de meciuri în tricoul echipei londoneze.

Ratarea sezonului în Premier League! Haller, eroul negativ

Citește și:

Haller, evoluții fantastice în Champions League

După doar 18 luni la West Ham, Haller a fost luat de Ajax, iar capacitățile sale de a marca au fost din nou puse în valoare. Sub conducerea lui Erik ten Hag, ivorianul a marcat 33 de goluri în toate competițiile din luna ianuarie 2021. Evoluția lui Haller în Champions League a fost cu adevărat remarcabilă! 8 goluri a reușit ivorianul în acest sezon de UCL.
După aceste cifre impresionante, Haller este convins că locul său este la Ajax!
Un alt fotbalist care s-a remarcat în acest sezon din cupele europene este vizat pentru a întări atacul lui Manchester United. Francezul Christopher Nkunku a marcat 30 de goluri pentru RB Leipzig și are o cotă foarte ridicată. Crescut de PSG, fotbalistul de 24 de ani este evaluat de Leipzig la 65 de milioane de euro și este tentat de fosta sa echipa pentru o revenire la Paris.
Pentru United, finalul de sezon este dureros. Echipa care a început sezonul cu Solskjaer pe bancă și îl va termina cu Rangnick va încheia stagiunea cu cele mai puține puncte în era Premier League. Locul 6 este maxim ce poate să obțină Manchester United și reconstrucția lui ten Hag va începe din Europa League. Rămâne de văzut dacă se va face fără Pogba, Cristiano Ronaldo sau alte staruri ale lotului actual și cine îi va înlocui.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Tottenham a plecat după Kostic
23/05/2022 LA 09:58
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42