Steve Bruce nu mai este antrenorul celor de la Newcastle! Anunțul a fost făcut chiar pe contul oficial de Twitter al clubului din Premier League. În presa britanică circula informația conform căreia tehnicianul în vârstă de 60 de ani va fi îndepărtat odată cu venirea lui Mohammed Bin Salman (prințul moștenitor al coroanei Arabiei Saudite) în fruntea grupării, iar acum este oficial.
Bruce era văzut de către noua conducere drept un tehnician limitat, fixat doar pe organizarea defensivă și incapabil să ducă clubul spre gloria dorită. Bruce a fost azi demis, în cele din urmă, urmând a primi compensații de aproximativ 8 milioane de euro. Acesta și-a luat rămas bun de la Newcastle, într-un mesaj emoționant postat pe site-ul clubului. Mai apoi însă, Steve Bruce a făcut un anunț de-a dreptul incredibil.
Championship
Steve Bruce a revenit în antrenorat, după demiterea de la Newcastle! Contract pe un an jumătate
03/02/2022 LA 19:39

Steve Bruce anunță retragerea din fotbal după experiența dezamăgitoare de la Newcastle

"Cred că acesta este ultimul meu job în fotbal. A fost foarte, foarte dificil aici. Să nu fii niciodată dorit la echipă, să simți în fiecare moment că oamenii vor să dau greș, să spună că voi da greș, că nu sunt de niciun folos, că sunt o mare pierdere de spațiu, că sunt cap pătrat, inapt din punct de vedere tactic...", a spus Steve Bruce pentru Luke Edwards.
Momentan, de pregătirea echipei se va ocupa secundul lui Bruce, Graeme Jones. Gazzetta dello Sport anunța de ieri că Antonio Conte a fost ofertat oficial, dar italianul a refuzat, dorind probabil să ajungă la United, în locul lui Solskjaer.Zidane a fost primul pe listă, dar a refuzat. Francezului i s-a oferit un salariu uriaș, de 25 de milioane de euro/an.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Omul care a "pus umărul" la "divorțul" Ronaldo-United i-a găsit echipă lui CR7: "Etapa 2"
23/11/2022 LA 08:12
Premier League
Graham Potter, sub presiune la Chelsea! Recordul nedorit doborât de londonezi
13/11/2022 LA 07:55