Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Steve Bruce, anunț incredibil, după ce a fost dat afară de la Newcastle: "Cred că aici se termină"

Irina Aldea

Actualizat 20/10/2021 la 16:57 GMT+3

Noua conducere a lui Newcastle a luat prima decizie în cadrul clubului din Premier League: l-au demis pe Steve Bruce, urmând a aduce un înlocuitor care să se potrivească ambițiilor noilor patroni.

Steve Bruce

Credit imagine: Getty Images

Steve Bruce nu mai este antrenorul celor de la Newcastle! Anunțul a fost făcut chiar pe contul oficial de Twitter al clubului din Premier League. În presa britanică circula informația conform căreia tehnicianul în vârstă de 60 de ani va fi îndepărtat odată cu venirea lui Mohammed Bin Salman (prințul moștenitor al coroanei Arabiei Saudite) în fruntea grupării, iar acum este oficial.
Bruce era văzut de către noua conducere drept un tehnician limitat, fixat doar pe organizarea defensivă și incapabil să ducă clubul spre gloria dorită. Bruce a fost azi demis, în cele din urmă, urmând a primi compensații de aproximativ 8 milioane de euro. Acesta și-a luat rămas bun de la Newcastle, într-un mesaj emoționant postat pe site-ul clubului. Mai apoi însă, Steve Bruce a făcut un anunț de-a dreptul incredibil.

Steve Bruce anunță retragerea din fotbal după experiența dezamăgitoare de la Newcastle

"Cred că acesta este ultimul meu job în fotbal. A fost foarte, foarte dificil aici. Să nu fii niciodată dorit la echipă, să simți în fiecare moment că oamenii vor să dau greș, să spună că voi da greș, că nu sunt de niciun folos, că sunt o mare pierdere de spațiu, că sunt cap pătrat, inapt din punct de vedere tactic...", a spus Steve Bruce pentru Luke Edwards.
Momentan, de pregătirea echipei se va ocupa secundul lui Bruce, Graeme Jones. Gazzetta dello Sport anunța de ieri că Antonio Conte a fost ofertat oficial, dar italianul a refuzat, dorind probabil să ajungă la United, în locul lui Solskjaer.Zidane a fost primul pe listă, dar a refuzat. Francezului i s-a oferit un salariu uriaș, de 25 de milioane de euro/an.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo