Steve Bruce nu mai este antrenorul celor de la Newcastle! Anunțul a fost făcut chiar pe contul oficial de Twitter al clubului din Premier League. În presa britanică circula informația conform căreia tehnicianul în vârstă de 60 de ani va fi îndepărtat odată cu venirea lui Mohammed Bin Salman (prințul moștenitor al coroanei Arabiei Saudite) în fruntea grupării, iar acum este oficial.
Bruce era văzut de către noua conducere drept un tehnician limitat, fixat doar pe organizarea defensivă și incapabil să ducă clubul spre gloria dorită. Bruce a fost azi demis, în cele din urmă, urmând a primi compensații de aproximativ 8 milioane de euro. Acesta și-a luat rămas bun de la Newcastle, într-un mesaj emoționant postat pe site-ul clubului. Mai apoi însă, Steve Bruce a făcut un anunț de-a dreptul incredibil.
Liga
Dembele mai are două săptămâni la dispoziție să-și prelungească înțelegerea cu Barcelona
ACUM 13 ORE

Steve Bruce anunță retragerea din fotbal după experiența dezamăgitoare de la Newcastle

"Cred că acesta este ultimul meu job în fotbal. A fost foarte, foarte dificil aici. Să nu fii niciodată dorit la echipă, să simți în fiecare moment că oamenii vor să dau greș, să spună că voi da greș, că nu sunt de niciun folos, că sunt o mare pierdere de spațiu, că sunt cap pătrat, inapt din punct de vedere tactic...", a spus Steve Bruce pentru Luke Edwards.
Momentan, de pregătirea echipei se va ocupa secundul lui Bruce, Graeme Jones. Gazzetta dello Sport anunța de ieri că Antonio Conte a fost ofertat oficial, dar italianul a refuzat, dorind probabil să ajungă la United, în locul lui Solskjaer.Zidane a fost primul pe listă, dar a refuzat. Francezului i s-a oferit un salariu uriaș, de 25 de milioane de euro/an.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Newcastle încearcă să dea lovitura în ianuarie! Un triplu campion cu City, pe lista "coțofenelor"
27/11/2021 LA 10:02
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Ziyech! Ofertă de 100 de milioane de €
25/11/2021 LA 10:25