Steven Gerrard nu vrea să alimenteze zvonurile legate de un posibil transfer al lui Coutinho la Aston Villa. În ultimele zile, în Anglia au apărut mai multe zvonuri legate de cluburile interesate de brazilian. Printre aceste echipe s-ar afla și echipa antrenată de Steven Gerrard, dar la ultima conferință de presă, cea de joi, a declarat că nu vrea să vorbească pe acest subiect:
"63 de selecții în naționala Braziliei, câștigător în serie, a fost incredibil la Liverpool. Pot înțelege de ce sunt atâtea cluburi interesate de el. Pot înțelege de ce foarte mulți suporteri din țară vorbesc despre el. Nu cred că primești o porecla "magicianul" dacă nu ești un fotbalist special, iar el este o persoană pentru care am un respect deosebit.
https://i.eurosport.com/2017/12/26/2235140.jpg
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
27/05/2022 LA 10:23
Dar nu vreau să vorbesc despre aceste zvonuri, deoarece el aparține de Barcelona", a spus Steven Gerrard.
Pe lângă interesul cluburilor din Anglia pentru Coutinho, brazilianul și-ar dori și el foarte mult să revină în Anglia.

Steven Gerrard: "Nu am decât lucruri pozitive de spus despre el"

Coutinho a ajuns la Barcelona în ianuarie 2018, iar catalanii i-au plătit lui Liverpool 146 de milioane de lire sterline. Cu toate acestea, în ciuda faptului că brazilianul și-a dorit enorm mutarea pe Camp Nou, acesta nu a strălucit. El a marcat 28 de goluri în 105 partide pentru Barcelona și a fost și împrumutat de catalani pentru un sezon la Bayern Munchen.
În ciuda faptului că nu s-a ridicat la nivelul pe care îl arăta meci de meci la Liverpool, Steven Gerrard i-a luat apărarea fostului său coechipier și consideră că acesta încă mai are multe de arătat:
https://i.eurosport.com/2021/12/07/3267915.jpg
"A câștigat două titluri și două cupe cu Barcelona. Cred că dacă te duci și te uiți pe pagina lui de Wikipedia vei vedea că este un adevărat câștigător, peste tot pe unde a fost.
Nu am decât lucruri pozitive de spus despre el, este prietenul meu, așa că dacă sunt întrebat, pot vorbi cât vreți", a mai spus Steven Gerrard.
Potrivit Sky Sports, Liverpool și Tottenham nu sunt interesate de brazilian, dar Aston Villa este unul dintre cluburile care și-ar dori semnătura lui Coutinho. Cu toate acestea, Villa nu ar dori să intre într-o luptă a sumelor cu alte cluburi, ținând cont și de pretențiile financiare ale lui Coutinho, pe lângă suma de transfer cerută de Barcelona.
Premier League
Van Dijk a ales echipa ideală în care ar vrea să joace! Un singur coleg de la Liverpool are loc
27/05/2022 LA 08:08
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
25/05/2022 LA 13:34