Steven Gerrard a revenit pe Anfield în calitate de adversar, dar a avut parte de o primire ovațională din partea fanilor echipei pentru care a scris istorie ca fotbalist.
Aston Villa a făcut un meci bun contra lui Liverpool, dar a părăsit terenul învinsă. Mohamed Salah a marcat singurul gol al întâlnirii în minutul 67, transformând un penalty destul de controversat.

Liverpool – Aston Villa 1-0. Salah deschide scorul pe Anfield din lovitură de la 11 metri

Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Citește și:

Steven Gerrard, nemulțumit de arbitraj după eșecul cu Liverpool

La finalul întâlnirii, Steven Gerrard a avut un discurs acid la adresa arbitrajului, considerând că echipa sa a fost dezavantajată. Totuși, fostul antrenor al lui Rangers a admis că Liverpool este o echipă superioară, dar e convins că elevii săi ar fi putut scoate mai mult din acest meci.
"Cred că Liverpool a fost mai bună în ceea ce privește jocul general. Stilul lor a fost mai bun decât al nostru, dar ne-am descurcat atât de bine să-i ținem departe de poarta noastră pentru perioade lungi. În cele din urmă jocul a fost decis de un penalty.
Au fost două faze de penalty în joc, Liverpool l-a primit pe al lor, dar dacă te uiți atent la fază, Salah îl faultează primul pe Mings. La Danny Ings nu s-a dictat penalty, de ce? Aș vrea să am răspuns la această întrebare, dar, din păcate, nu îl am.
Este întotdeauna greu de acceptat când pierzi astfel de meciuri. Știam că va fi foarte greu. Trebuie să alergi enorm în primele 20-25 de minute împotriva unor astfel de echipe.Am terminat jocul mai puternici, cu mai multă îndrăzneală și cu câteva ocazii bune. Aș fi vrut să schimb în ofensivă mai repede, dar trebuie să fii atent, pentru că Liverpool poate să înscrie repede golul 2, 3 sau 4. Am pierdut în urma unui penalty acordat ușor", a spus Gerrard, citat de Liverpoolecho.co.uk.
În urma victoriei de azi, Liverpool rămâne pe locul doi în clasament, la un punct în spatele lui Manchester City, care a câștigat, tot dintr-un penalty, cu 1-0 acasă contra lui Wolverhampton. De partea cealaltă, echipa lui Gerrard rămâne pe locul 12 în Premier League, cu 19 puncte, dar ar putea coborî până la finalul rundei.
În etapa intermediară de la mijlocul săptămânii viitoare, Liverpool va juca acasă cu Newcastle, iar Aston Villa se va deplasa pe terenul ultimei clasate, Norwich.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53