Steven Gerrard este pregătit de lucruri mărețe la Aston Villa. În vârstă de 41 de ani, fostul căpitan al lui Liverpool își începe aventura în calitate de antrenor în Premier League. După ce a cucerit titlul alături de Rangers și a readus-o în cupele europene, la prima sa experiență pe banca unei echipe de seniori, echipa din Birmingham l-a numit pe fostul mare fotbalist ca antrenor principal după despărțirea de Dean Smith.
https://i.eurosport.com/2016/05/28/1864274.jpg
Pe 11 decembrie, Aston Villa se va deplasa pe Anfield, locul în care Steven Gerrard a scris istorie timp de 17 ani, fiind un idol al tribunelor. Cu toate acestea, Gerrard nu va ține cont de istoria sa cu Liverpool timp de 90 de minute și va aborda partida cu un singur scop: victoria.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
"Pentru mine este foarte important să merg pe Anfield și să câștig, să iau maximum de puncte. Aceasta este mentalitatea pe care o vom avea la fiecare partidă.
Vreau să câștig fiecare meci. Entuziasmul este foarte mare. Îmi este foame de performanță și sunt foarte ambițios, sunt nerăbdător să încep. Un lucru pe care îl pot garanta suporterilor, jucătorilor și staff-ului este că atunci când mă angajez să fac ceva, voi da totul", a declarat Steven Gerrard pentru Aston Villa TV.

Aston Villa a plătit 4 milioane de lire sterline pentru Gerrard

După despărțirea de Dean Smith, care între timp și-a găsit echipă în Premier League, Aston Villa a avut pe listă mai mulți antrenori pe care i-ar fi dorit pe banca tehnică precum Thomas Frank de la Brentford, selecționerul Danemarcei, Kasper Hjulmand sau Roberto Martinez, selecționerul Belgiei.
În cele din urmă Steven Gerrard a fost considerat varianta ideală, iar după ce conducerea lui Villa l-a convins pe fostul căpitan al lui Liverpool de proiectul pe care îl are clubul, echipa din Birmingham a fost nevoită să scoată din buzunar și 4 milioane de lire sterline pentru Rangers, drept despăgubiri, o premieră istoria echipei, care nu a mai plătit compensații pentru aducerea unui tehnician.
https://i.eurosport.com/2021/11/11/3252350.jpg
"Am fost destul de norocos să lucrez cu mari antrenori. Cred că este foarte important să fiu eu, să îmi las amprenta pe unde mă duc.
Pot fi considerat "vinovat" pentru că am luat și învățat multe lucruri de la toți antrenorii de top. Nu doar de la cei cu care am colaborat și am avut o perspectivă de aproape a modului în care lucrează, ci de la toți antrenorii de top din lume", a mai spus Steven Gerrard în primul său interviu de la numirea pe Villa Park.
Steven Gerrard va avea o misiune dificilă la Aston Villa, acolo unde va da în prima sa lună de echipe precum Manchester City, Leicester sau Liverpool. Gerrard va debuta pe banca lui Aston Villa pe teren propriu pe 20 noiembrie, atunci când Villa va primi vizita lui Brighton, una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon din Premier League.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47