Manchester City și Liverpool sunt separate de 3 puncte în fruntea ierarhiei și fiecare tabără mai are câte trei jocuri de disputat în ultimele două săptămâni ale sezonului din Premier League. La mijlocul săptămânii, ambele formații au meciuri restanță.
Marți, de la ora 22:00, gruparea de pe Anfield va înfrunta Aston Villa în deplasare, echipă antrenată de Steven Gerrard. O zi mai târziu, tot în deplasare, Manchester City va evolua pe terenul echipei Wolverhampton (ora 22:15).

Gerrard poate trimite titlul la... Manchester: "Vreau să câștig, nu va fi diferit cu Liverpool"

Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM 2 ORE
Steven Gerrard și-a îndemnat elevii să accepte provocarea de a se confrunta cu Liverpool. Și, de ce nu, să obțină și un rezultat cu care să urce în Top 10. Asta ar însemna, în același timp, că va trimite în mare măsură titlul la Manchester City.
"Liverpool este o echipă de clasă mondială. Probabil, cea mai bună echipă din lume în acest moment. Suntem conștienți de provocarea pe care o avem în față.
Am vorbit de multe ori despre modul în care respect antrenorul și staff-ul tehnic de acolo. Fie îți este frică de asta, fie încerci să găsești situații în care poți avea momentele tale în joc.Fiecare echipă de pe planetă are și anumite zone sau situații în timpul jocului prin care poate fi rănită.
Suntem foarte conștienți de amploarea provocării, dar este interesant și aștept cu nerăbdare meciul", a comentat Gerrard.
Interesant este faptul că Aston Villa arbitrează lupta la titlu, în condițiile în care va înfrunta și City în ultima etapă, dar în deplasare.
"Știu unde se află echipa și știu că suntem capabili să câștigăm meciuri de fotbal. Slujba mea este să câștig meciuri pentru Aston Villa, așa va fi întotdeauna atunci când reprezint clubul. Vreau să câștig, cu înverșunare, și asta nu va fi diferit mâine. În ceea ce privește Liverpool, sezonul este de 38 de jocuri. De două ori joacă și cu Aston Villa", a mai spus Steven Gerrard.
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
ACUM 17 ORE
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
ACUM 19 ORE