Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Steven Gerrard speră ca Philippe Coutinho să rămână la Aston Villa: "Eu nu am control asupra transferurilor"

Alex Masgras

Publicat 07/03/2022 la 16:14 GMT+2

Steven Gerrard este încântat de Philippe Coutinho. Brazilianul a ajuns în această iarnă sub formă de împrumut pe la Aston Villa, iar tehnicianul echipei speră ca acesta să continue și din vară pe Villa Park. De asemenea, Gerrard consideră că brazilianul avea nevoie de "un nou scenariu și un film diferit" în cariera sa și speră ca Villa să fie locul potrivit pentru Coutinho.

Steven Gerrard is delighted to be reunited with "world-class" Philippe Coutinho at Aston Villa

Credit imagine: Getty Images

Philippe Coutinho este una dintre cele mai bune mutări ale iernii din Premier League. Brazilianul a fost împrumutat la Aston Villa de Barcelona până la finalul sezonului, iar în șapte partide, acesta a marcat trei goluri și a oferit trei pase de gol.
Steven Gerrard, care a fost coechipier cu Coutinho la Liverpool, crede că mijlocașul brazilian avea nevoie de această schimbare de peisaj și crede că Aston Villa este locul potrivit pentru el:
"Phil a avut succes la Barcelona, dar a avut și perioade dificile. El a ajuns într-un punct în care avea nevoie de o schimbare de scenariu, de un film diferit. Vrem ca noi să fim acel film pentru el pentru că, dacă vrem să ajungem acolo unde vrem să fim, trebuie să construim echipa în jurul unor talente precum Phil, deoarece este un jucător de clasă mondială atunci când ajunge la cel mai bun nivel al său.
picture

Philippe Coutinho, magic pentru Aston Villa. Gol și pasă decisivă la scurt timp după ce a debutat

Toate echipele bune au pe cineva care pot schimba soarta unei partide în orice moment, care fac adversarii să fie îngrijorați înainte de startul meciului. Phil are acest statut și le dă foarte multă încredere coechipierilor săi", a declarat Gerrard, potrivit Daily Mail.
Citește și:

Steven Gerrard: "Eu nu am control asupra transferurilor și a salariilor"

Steven Gerrard speră ca Philippe Coutinho să rămână la Aston Villa și după ce împrumutul de la Barcelona expiră. Brazilianul a fost împrumutat până la finalul sezonului, iar Villa îl poate transfera definitiv pentru 33 de milioane de lire sterline.
Gerrard a dat de înțeles că decizia nu se află în mâinile sale, ci în mâinile celor din conducerea clubului. De asemenea, a spus și că atacanții echipei, Ollie Watkins și Danny Ings, vor să joace mereu cu Philippe Coutinho:
"Atacanții noștri, Ollie Watkins și Danny Ings, vor să joace alături de el pentru că mereu livrează în momentele importante.
Eu nu am control asupra transferurilor și a salariilor. Tot ce pot să fac e să îmi spun opinia când vorbesc cu Johan Lange (director sportiv) și Christian Purslow (președinte). Ei urmăresc meciurile și vor lua decizia finală. Phil a arătat de ce este în stare", a mai spus Gerrard.
Pentru echipa lui Steven Gerrard urmează acum două meciuri în deplasare în Premier League. Joi seară, Aston Villa merge pe Elland Road, pentru meciul cu Leeds United, iar la finalul săpămânii va juca pe London Stadium, contra lui West Ham.
Program Premier League, 5-7 martie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo