Philippe Coutinho este una dintre cele mai bune mutări ale iernii din Premier League. Brazilianul a fost împrumutat la Aston Villa de Barcelona până la finalul sezonului, iar în șapte partide, acesta a marcat trei goluri și a oferit trei pase de gol.
Steven Gerrard, care a fost coechipier cu Coutinho la Liverpool, crede că mijlocașul brazilian avea nevoie de această schimbare de peisaj și crede că Aston Villa este locul potrivit pentru el:
"Phil a avut succes la Barcelona, dar a avut și perioade dificile. El a ajuns într-un punct în care avea nevoie de o schimbare de scenariu, de un film diferit. Vrem ca noi să fim acel film pentru el pentru că, dacă vrem să ajungem acolo unde vrem să fim, trebuie să construim echipa în jurul unor talente precum Phil, deoarece este un jucător de clasă mondială atunci când ajunge la cel mai bun nivel al său.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM O ORĂ

Philippe Coutinho, magic pentru Aston Villa. Gol și pasă decisivă la scurt timp după ce a debutat

Toate echipele bune au pe cineva care pot schimba soarta unei partide în orice moment, care fac adversarii să fie îngrijorați înainte de startul meciului. Phil are acest statut și le dă foarte multă încredere coechipierilor săi", a declarat Gerrard, potrivit Daily Mail.
Citește și:

Steven Gerrard: "Eu nu am control asupra transferurilor și a salariilor"

Steven Gerrard speră ca Philippe Coutinho să rămână la Aston Villa și după ce împrumutul de la Barcelona expiră. Brazilianul a fost împrumutat până la finalul sezonului, iar Villa îl poate transfera definitiv pentru 33 de milioane de lire sterline.
Gerrard a dat de înțeles că decizia nu se află în mâinile sale, ci în mâinile celor din conducerea clubului. De asemenea, a spus și că atacanții echipei, Ollie Watkins și Danny Ings, vor să joace mereu cu Philippe Coutinho:
"Atacanții noștri, Ollie Watkins și Danny Ings, vor să joace alături de el pentru că mereu livrează în momentele importante.
Eu nu am control asupra transferurilor și a salariilor. Tot ce pot să fac e să îmi spun opinia când vorbesc cu Johan Lange (director sportiv) și Christian Purslow (președinte). Ei urmăresc meciurile și vor lua decizia finală. Phil a arătat de ce este în stare", a mai spus Gerrard.
Pentru echipa lui Steven Gerrard urmează acum două meciuri în deplasare în Premier League. Joi seară, Aston Villa merge pe Elland Road, pentru meciul cu Leeds United, iar la finalul săpămânii va juca pe London Stadium, contra lui West Ham.
https://i.eurosport.com/2022/03/02/3330168.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 2 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM 7 ORE