De când a preluat Aston Villa, Gerrard a obținut pe Villa Park 4 victorii din 6 meciuri, însă următoarele două meciuri le va urmări din fața televizorului, asta pentru că a fost testat pozitiv cu coronavirus. Antrenorul în vârstă de 41 de ani a intrat în izolare imediat după aflarea rezultatului testului.
Fostul tehnician al echipei Glasgow Rangers nu va putea sta pe bancă la meciul cu Chelsea, de duminică, de Boxing Day. Aston Villa a precizat că anotrenorul se află în izolare şi va lipsi cel puţin o săptămână. Gerrard nu va sta pe bancă nici la meciul de marţi seară, cu Leeds United.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08

Premier League, lovită de un val de infectări cu coronavirus

După Liverpool - Leeds și Wolverhampton - Watford, o nouă partidă din Premier League a fost amânată din cauza infectărilor cu Covid-19. Partida dintre Burnley și Everton, programată inițial pe 26 decembrie, de la ora 17:00, nu se va mai disputa. Această decizie a fost luată după ce echipa lui Rafa Benitez se confruntă cu probleme de efectiv, atât în ceea ce privește jucătorii accidentați, cât și în ceea ce privește jucătorii accidentați.
În ultima perioadă foarte multe cazuri de infectare cu COVID-19 au fost descoperite în Premier League, iar cluburile au purtat discuții cu șefii EPL încercând să amâne etapa de Boxing Day, însă fără succes. 3 partide au fost deja amânate, însă se pare că situația rămâne neschimbată, asta pentru că ne putem totuși bucura de câteva meciuri azi, după cum urmează:
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
The Emirates FA Cup
Gerrard, săgeți aruncate către fanii lui United! Nu fost impresionat de atmosfera de pe Old Trafford
11/01/2022 LA 14:50