Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Suma astronomică pe care Manchester United trebuie să o plătească pentru a demola Old Trafford

Alex Masgras

Publicat 20/03/2022 la 11:34 GMT+2

Manchester United plănuiește să își construiască un nou stadion în locul actualului stadion, Old Trafford. Potrivit presei din Anglia, costurile ar ajunge la aproximativ 1,5 miliarde de lire sterline, devenind cel mai scump stadion din istoria țării.

Manchester United will das Old Trafford umbauen

Credit imagine: Getty Images

Manchester United este pregătită să facă schimbări majore în ceea ce privește stadionul său. Old Trafford este unul dintre cele mai cunoscute stadioane de fotbal din lume, dar oficialii "diavolilor roșii" au planuri pentru a schimba fața emblematicului stadion.
Unul dintre planuri ar fi demolarea și construirea unui nou stadion de 80,000 de locuri, care ar costa aproximativ 1,5 miliarde de lire sterline. Potrivit Daily Mail, costurile ar urma să fie acoperite de împrumuturi.
Ideea reconstruirii stadionului este doar una din cele trei opțiuni pe care le au cei din conducerea lui Manchester United. Un al plan este ca tribuna Sir Bobby Charlton să fie extinsă, iar capacitatea ar urma să ajungă la 80,000 de locuri. Costurile acestui plan s-ar ridica la 400 de milioane de lire sterline. Al treilea plan al clubului este de a păstra structura stadionului intactă, dar de a renova în totalitate tribunele.
Potrivit Daily Mail, planul de a extinde tribuna Sir Bobby Charlton este opțiunea care este pe placul celor din familia Glazer, patronii lui United.
Citește și:

Gary Neville și-ar dori reconstruirea Old Trafford

Old Trafford este unul dintre cele mai importante stadioane din Anglia, dar timpul a trecut peste acest stadion, în ciuda încercărilor de modernizare ale stadionului din ultimii ani. Spre deosebire de Anfield, Etihad, Tottenham Stadium sau Emirates, Old Trafford a rămas mult în urmă, în ceea ce privește facilitățile.
Fostul mare jucător al celor de la Manchester United, Gary Neville, crede că soluția cea mai bună ar fi construirea unui nou stadion:
"Cred că după tot acest timp în care au cheltuit bani pentru modernizarea stadionului, ar fi mai bine să construiești un stadion nou, modern, mai bun. Cred că Manchester United ar trebui să fie mereu în plin plan și în ceea ce privește stadionul, să ai cele mai bune facilități, iar la acest capitol a rămas în urmă", a spus Gary Neville, potrivit Daily Mail.
18, 19, 20 martie - Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo